Budescu, în drum spre FCSB după meciul cu Craiova. Mijlocașul a dat cărțile pe față

Marian Cărăvan 19.01.2021, 10:55
Budescu, în drum spre FCSB după meciul cu Craiova. Mijlocașul a dat cărțile pe față

Constantin Budescu, între a fi sau a nu fi la FCSB. Părea subiect închis, dar a revenit în actualitate după remiza de luni seara, dintre Astra și Craiova. Gigi Becali îl vrea pe mijlocașul Astrei, aflat în ultimele șase luni de contract. După meciul cu Craiova, Budescu a dat cărțile pe față.

Budescu, în drum spre FCSB după meciul cu Craiova

Constantin Budescu a fost integralist luni seara, în remiza, 1-1, cu Universitatea Craiova, din etapa a 17-a a Ligii 1. Mai mult decât atât, i-a centrat impecabil în minutul 16 lui Sousa, care a deschis scorul la Giurgiu. Aflat în ultimele șase luni de contract cu Astra, Constantin Budescu așteaptă și el să vadă ce se întâmplă. Interesul lui Gigi Becali este evident, însă mijlocașul susține că nu a primit până acum o ofertă concretă de la patronul FCSB. A avut doar o „discuție amicală” cu patronul Astrei, pentru o eventuală prelungire a contractului.

Nu am niciun contract pe masă, dacă-l aveam vi-l arătam. Am discutat ceva cu patronul echipei, dar ceva amical despre o prelungire. Dacă va fi ceva de la Steaua (n.r. – FCSB), de la oricare echipă, voi discuta. Mai sunt cinci luni de zile. Dacă nu, joc până la finalul contractului.

Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, mă voi uita, pentru că pot discuta cu orice echipă, sunt în ultimele şase luni de contract. Suma de transfer e măricică (n.r. – clauza de reziliere), ţinând cont că sunt în ultimele luni”, a spus Constantin Budescu, după meciul cu Universitatea Craiova.

Constantin Budescu, in drum spre FCSB dupa meciul cu Craiova. Mijlocasul a dat cartile pe fata
Constantin Budescu, in drum spre FCSB dupa meciul cu Craiova. Mijlocasul a dat cartile pe fata

Constantin Budescu, un nou contract la Astra?

Se apre că interesul lui Gigi Becali pentru Constantin Budescu i-a pus în gardă pe oficialii Astrei Giurgiu. Aceștia susțin că fotbalistul nu are cum să plece momentan de la giurgiuveni, fiind sub contract. În plus, s-ar putea ca mijlocașul de 31 de ani să primească un nou contract la Astra, cu un salariu mai mare.

Budescu nu are cum să plece momentan, are contract cu noi. N-a fost nicio discuție cu FCSB. Are clauză de reziliere de 8-900.000 de euro. E în ultimele luni, poate să semneze cu altcineva. Domnul Niculae a vorbit cu el și i s-a propus prelungirea contractului cu Astra.

E posibil să prelungească. Au o relație mai veche, de prietenie, ar fi căzut de acord din ce am înțeles. Este vorba de o mărire de salariu sau un contract pe mai mulți ani. Vrea și jucătorul o stabilitate”, a explicat Bogdan Mara la emisiunea Fotbal Club.

Născut la data de 19 februarie 1989, la Urziceni, Constantin Budescu are o cotă de piață de două milioane de euro. În acest sezon, a înscris șase goluri în Liga 1, în 13 meciuri.

Urmăriți Playsport.ro și pe