Ce revenire la FCSB! Becali: „Îl iau pe Budescu!”. Condiția pusă de Gigi și răspunsul fotbalistului

Marian Cărăvan 08.01.2021, 10:27
Ce revenire la FCSB! Becali: „Îl iau pe Budescu!”. Condiția pusă de Gigi și răspunsul fotbalistului

Asistăm la o revenire de senzație la FCSB. Gigi Becali va lua un fotbalist care a mai evoluat la roș-albaștri. Patronul FCSB i-a pus însă o condiție lui Constantin Budescu, fotbalist care activează în prezent la Astra Giurgiu.

Ce trebuie să respecte Constantin Budescu la FCSB

Deși spunea că nu mai vrea să aibă de-a face cu aparițiile tv, Gigi Becali nu a rezistat prea mult. Pe de o parte, problemele legate de posibilitatea carantinării echipei la întoarcerea din Antalya, pe de altă parte mișcările de pe piața transferurilor, l-au determinat pe finanțatorul FCSB să revină în prim-plan. Gigi Becali a anunțat o revenire spectaculoasă la FCSB, un transfer despre care s-a mai vorbit și zilele trecute. Constantin Budescu revine la FCSB! Gigi Becali i-a pus însă o condiție fotbalistului de 31 de ani, iar acesta a acceptat-o. Mutarea se va face la vară, când Constantin Budescu va fi liber de contract.

„Cu Budescu am vorbit. «Vii, dar vei juca numai atacant, nouă fals. În plus, vei sta cu mine, cu MM (n.r. – Mihai Stoica) și antrenorul. Vei promite că nu vei comenta la antrenamente și vei face exact ce ți se va cere». A zis că e hotărât. Budescu e cuminte, cu bun simț, dar nici lui nu prea-i convenea. Fără muncă nu se poate. E de acord, dar mai are șase luni. Costă 900 de mii de euro. Pentru ce să dau acum banii ăștia, când îl iau la vară gratis”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Constantin Budescu revine la FCSB! Conditia pusa de Gigi Becali
Constantin Budescu revine la FCSB! Conditia pusa de Gigi Becali

Constantin Budescu e de acord să se întoarcă la FCSB

„De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Cu Gigi Becali mai vorbesc la telefon, mă mai sună, dar nu am vorbit despre transfer. Suntem prieteni şi atât. Vorbim în general despre fotbal, aşa, nu despre transfer sau dacă mă duc acolo. Deocamdată nu e nici perioada de transferuri, vedem din ianuarie ce se va întâmpla”, a spus recent Constantin Budescu, la Telekom Sport.

În vara anului 2017, FCSB îl transfera pe Constantin Budescu de la Astra, pentru 750.000 de euro. Un an mai târziu era vândut în China, la Dalian Yifang, pentru 2,5 milioane de euro. Nu s-a adaptat în Asia, astfel că a revenit în Liga 1, în august 2019, la Astra.

Constantin Budescu e foarte aproape de revenirea la FCSB, formație pentru care a marcat 13 goluri și a oferit 12 pase decisive, în 37 de partide. Născut la data de 19 februarie 1989, la Urziceni, Constantin Budescu are o cotă de piață de două milioane de euro. Constantin Budescu revine la FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe