Budescu și Gigi Becali au ajuns la un acord în urma unor negocieri dure. Mijlocașul pleacă de la FCSB cu o avere

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.01.2022, 20:38
Budescu și Gigi Becali au ajuns la un acord în urma unor negocieri dure. Mijlocașul pleacă de la FCSB cu o avere

Gigi Becali a anunțat în mod public după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe faptul că va renunța la serviciile lui Constantin Budescu. Patronul de la FCSB era nemulțumit de mai mult timp de prestațiile mijlocașului ofensiv și de faptul că acesta părea în multe momente neimplicat în joc.

Sunt deja celebre momentele când Becali îi reproșa lui Budescu faptul că „abuza” de execuțiile cu exteriorul. Iar meciul de la Sf. Gheorghe a pus punct definitiv relației dintre cei doi.

Becali a anunțat că i-a reziliat contractul lui Constantin Budescu

Atunci, Becali a spus în mod ferm că va discuta cu Budescu și îi va propune o sumă de bani pentru a rezilia încă de pe acum contractul care expira în vara acestui an. „Artistul” vicecampioanei avea și o clauză de prelungire pe încă o stagiune.

Iar Gigi Becali s-a ținut de cuvânt. El a anunțat că a ajuns la un acord cu Budescu pentru rezilierea contractului, iar fotbalistul va primi în schimb compensații în valoare de 150.000 de euro.

Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a anunțat Gigi Becali potrivit digisport.ro.

Urmează Claudiu Keșeru să aibă această soartă?

Cel mai probabil, după această „operațiune”, Becali va încerca să facă același lucru și cu Claudiu Keșeru. Atacantul în vârstă de 35 de ani a fost de asemenea criticat după partida cu Sepsi, iar finanțatorul echipei roș-albastre chiar a spus clar la acel moment că acesta îi va urma lui Constantin Budescu.

Am vorbit cu Budescu și i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem”. O să discutăm și cu Keșeru ca să încheiem cu el. Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng.

Nu are rost să continuăm cu Keșeru, dacă restrâng. Gata, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, Dumiter, Mamut. De ce să joace un jucător cu 25.000 (de euro) pe lună și să nu joace un jucător cu 4.000 (de euro) pe lună?”, a spus atunci Becali la Pro X.

EXCLUSIV | Se naște un nou conflict la FCSB. Gigi Becali îl vrea plecat, dar Claudiu Keșeru refuză rezilierea. Argumentul atacantului