Bundesliga, următoarea oprire pentru Ianis Hagi?! O formație din Germania a pus ochii pe mijlocașul lui Steven Gerrard

Giosanu Catinca 07.05.2021, 19:39
Bundesliga, următoarea oprire pentru Ianis Hagi?! O formație din Germania a pus ochii pe mijlocașul lui Steven Gerrard

Sevilla și Lazio Roma se află pe urmele lui Ianis Hagi, iar acum încă o formație apreciată a pus ochii pe mijlocașul lui Steven Gerrard. În cazul în care se va ajunge la o înțelegere, Hagi Jr. va evolua în Bundesliga. Care este echipa care s-a arătat interesată de serviciile fiului lui Gică Hagi?

Bundesliga, următoarea oprire pentru Ianis Hagi?!

Ianis Hagi (22 de ani) se îndreaptă către o despărțire de Rangers, la vară. Sevilla și Lazio sunt doar două dintre echipele care se află pe urmele mijlocașului român. Presa scoțiană a anunțat chiar și suma pe care clubul de pe Ibrox ar putea s-o încaseze de pe urma transferului.

Din fericire pentru Ianis Hagi și Rangers, mijlocașul român nu duce deloc lipsă de oferte. Așa cum s-a scris recent în presa internațională, internaționalul de 22 de ani este monitorizat de Lazio și Sevilla, două cluburi răsunătoare din fotbalul european. Recent însă, o formație din Germania a intrat în lupta pentru mijlocașul lui Steven Gerrard. Bundesliga ar putea fi următoarea oprire pentru Ianis Hagi.

Bochum îl vrea pe mijlocașul lui Steven Gerrard
Bochum îl vrea pe mijlocașul lui Steven Gerrard

O formație din Germania a pus ochii pe mijlocașul lui Steven Gerrard

Echipa germană Bochum îl vede pe Hagi Jr. capabil să aducă echipa la nivelul următor odată cu trecerea în Bundesliga, notează sport.ro.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost cumpărat definitiv de Rangers de la Genk, după ce a convins în cele câteva luni de împrumut pe Ibrox. Hagi Jr. a câștigat în acest sezon campionatul cu Rangers și a avut o contribuție importantă la succesul echipei antrenate de Gerrard. Tânărul a jucat de 28 de ori în campionat, a marcat de 6 ori și a dat nu mai puțîn de 9pase decisive.

De asemenea, Hagi a marcat un gol și o pasă de gol și în cele 6 apariții din Europa League. Fiul regelui fotbalului românesc a mai prins două meciuri în Cupa Ligii Scoției și una în Cupa Scoției.

Bochum se află pe primul loc în liga a două germană după 31 de etape. 60 de puncte a adunat echipa germană. Gruparea are 7 lungimi peste locul 3, care trimite la baraj, cu 3 meciuri rămase de jucat. Spre deosebire de Bochum, Kiel are două meciuri în minus. Având în vedere acestea, Kiel ar putea încurca lupta care părea că a luat sfârșit.