„Ca în dictatură”. Gabriel Tamaș, dezvăluiri emoționante de când era mic: Ce îi făcea tatăl lui în copilărie

Alex Cazacu 08.05.2023, 17:27
„Ca în dictatură”. Gabriel Tamaș, dezvăluiri emoționante de când era mic: Ce îi făcea tatăl lui în copilărie

Într-un interviu recent, Gabriel Tamaș a vorbit despre copilărie, dar și despre relația cu tatăl său. Fundașul Concordiei Chiajna a mărturisit că a fost educat să fie foarte disciplinat. Când era mic nu avea voie să ajungă acasă după ora 18:00. Conform fotbalistului, tatăl său a fost șeful Poliției din Poiana Brașov, dar și sportiv de performanță.

Gabriel Tamaș, dezvăluiri emoționante din copilărie

În vârstă de 39 de ani, Gabriel Tamaș a îmbrăcat tricoul echipei naționale de 67 de ori. În cariera sa, internaționalul român a jucat la mai multe echipe, cum ar fi: Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Hapoel Haifa, Auxerre, West Bromwich, Watford, CFR Cluj, Steaua Bucureşti, Astra Giurgiu și FC Voluntari.

Gabriel Tamaș a fost în direct la GSP Live, unde a vorbit despre familia sa, dar și despre momentele frumoase petrecute în copilărie. Tatăl său a fost, după cum spuneam, șef de Poliție în Poiana Brașov, așa că a fost destul de strict cu el. Întrebat dacă a fost un copil răsfățat, Gabriel Tamaș a răspuns:

„Alintat, răsfățat, dar dacă îi ceream o bicicletă nu mi-o dădea. Aveam banane, dar le punea maică-mea sus, pe dulap, să nu ajungem la ele. Vezi Doamne, să se coacă. Aveam necesarul pe masă, dar nu mai mult. Am fost crescut ca în dictatură. La ora 6 intram în casă, altfel mă furau țiganii. Aveam program strict. Eu ajunsesem să joc la Galatasaray și stăteam în Brașov într-un apartament cu două camere. Acolo dormeam. Eu cu fratele meu într-un pat, tata cu mama în altă cameră”.

Gabriel Tamaș, dezvăluiri emoționante de când era mic. Ce îi făcea tatăl lui în copilărie
Gabriel Tamaș, dezvăluiri emoționante de când era mic. Ce îi făcea tatăl lui în copilărie

De ce nu se lasă de fotbal

În cadrul aceluiași interviu, Tamaș a fost întrebat de ce nu se lasă de fotbal. Răspunsul fotbalistului a fost unul cu totul și cu totul neașteptat. Se pare că există două motive pentru care Gabi nu face acest lucru. După cum mărturisește chiar el, unul dintre acestea este fetița lui.

„Când am o zi-două libere merg acasă și începe să plângă, se supără când plec de lângă ea. Eu la București, ea e la Brașov. O întreb mereu. „Vrei să nu mai joace tati?”. Îmi răspunde că nu vrea”, a spus Tamaș, potrivit gsp.ro.

În ceea ce privește cel de-al doilea motiv, lui Gabriel îi place foarte mult fotbalul, așa că nu vrea să renunțe, cel puțin deocamdată. Cu toate acestea, sportivul susține că nu se simte bătrân, însă nu știe cât o să mai joace. Dimineața când mă trezesc mă cam dor toate, în special genunchiul stâng, dar mă simt foarte bine la fotbal”, a adăugat Gabriel Tamaș.

Urmăriți Playsport.ro și pe