Cadou de 100 de milioane de euro pentru fanii lui Newcastle. Șeicul dă drumul la robinet

Bordei Radu 30.10.2021, 11:42
Cadou de 100 de milioane de euro pentru fanii lui Newcastle. Șeicul dă drumul la robinet

Miliardarii de la Newcastle vor să îi facă un cadou de 100 de milioane de euro viitorului antrenor. Acesta nu a fost numit încă, dar se așteaptă instalarea lui Paulo Fonseca pe banca „coțofenilor”. Prima misiune va fi salvarea de la retrogradare, pentru că Newcastle nu a bătut pe nimeni în acest sezon.

De aceea, în ianuarie sunt așteptate primele transferuri importante efectuate de noua conducere. Nu vor fi chiar starurile de primă mână, așteptate de fani. Aceștia trebuie să mai aibă răbdare, de abia din vară Newcastle poate să fie mai curajoasă. Deocamdată, salvarea este prioritară.

Cadou de 100 de milioane de euro pentru suporteri și noul antrenor. Vin investițiile mari la Newcastle

Saudiții știu că nu este de ajuns să arunce cu bani, ca să rezolve toate problemele, dar nici nu strică o asemenea abordare. Viitorul antrenor va avea pe mână sume cu multe zerouri și poate să caute fotbaliști de valoare, care să ajute la ridicarea rapidă a echipei. Sunt foarte multe nume vehiculate, de la staruri consacrate, ca Isco sau Coutinho, până la nume ca Luis Diaz și, mai nou, Ismaila Sarr.

Ultimul este atacant la Watford și unul din jucătorii cu mare potențial, din Premier League. Jurgen Klopp l-a vrut la Liverpool, dar cei de la Watford nu vor să îl cedeze ușor. Însă Newcastle are și banii, dar și disperarea de a forța un transfer. Mai ales că sunt gata să se apropie de suma de 100 de milioane de euro, solicitată de Watford. Este greu de crezut că s-ar ajunge la o asemena sumă pentru atacant, dar Newcastle este pregătită să facă o ofertă de nerefuzat.

Așa că Paulo Fonseca va avea la dispoziție, din iarnă, un lot mult mai bun ca cel de care va dispune acum. Antrenorul de 48 de ani a fost aproape să vină la Tottenham, dar nu a ieșit nimic. Acum Fonseca va avea o provocare mai mare, dar și mai tentantă.

Plecarea lui Sarr îi deschide drumul lui Mihăilă spre Premier League?

Fotbalistul de 8,5 milioane de euro este pe lista celor de la Watford. Dacă Sarr va pleca, atunci românul este văzut drept un înlocuitor natural. Mai ales că este admirat de noul antrenor al englezilor, Claudio Ranieri. Reputatul tehnician l-a pus pe Mihăilă pe listă și va dispune bani după transferul lui Sarr.

Mai ales că Parma nu se află într-un moment bun. Deși patronul Kyle Krause anunța că promovarea imediată este realizabilă, italienii sunt departe de obiectiv.