Șeicii de la Newcastle sunt gata să dea prima lovitură pe piața transferurilor. Sunt gata să aducă un super atacant din Franța

Bordei Radu 02.06.2022, 22:42
Șeicii de la Newcastle sunt gata să dea prima lovitură pe piața transferurilor. Sunt gata să aducă un super atacant din Franța

Șeicii de la Newcastle sunt fericiți că echipa lor a evitat retrogradarea. Noii miliardari din Premier League au planuri mari din sezonul viitor. Pentru asta, sunt gata să bage adânc mâna în buzunar. Și sunt aproape să aducă un atacant de mare viitor. Jucătorul i-a refuzat în ianuarie, dar acum s-a răzgândit.

Șeicii de la Newcastle vor să aducă unul din cei mai promițători atacanți din Europa. Au luat fața unei echipe mari din Germania

Hugo Ekitike este ultimul nume important care vine din campionatul Franței. La 19 ani, tânărul atacant a fost remarcat de multe echipe importante din Europa, prin evoluțiile sale de la Reims. Internaționalul francez de tineret a marcat 11 goluri, pentru o echipă care nu se bate la primele locuri din Ligue 1. Tehnica sa, combinată cu simțul porții, l-au făcut să fie la mare căutare, în Europa. Newcastle este în căutarea unui alt atacant valoros, așa că l-au căutat pe francez și în iarnă. Atunci Ekitike a refuzat iar viitorul lui părea să fie în Bundesliga. Borussia Dortmund l-a țintit ca înlocuitor pentru superstarul Erling Haaland.

Cu toate acestea, fotbalistul s-a răzgândit și va accepta oferta celor de la Newcastle. Englezii au continuat să insiste și oferă 40 de milioane de euro în schimbul acestuia. Iar Ekitike va semna pe o perioadă de 5 ani, cu gruparea din nordul Angliei.

Manchester United l-a pierdut gratis pe Paul Pogba

Ajuns la final de contract cu United, Paul Pogba nu va mai continua pe „Teatrul Viselor”. E drept, nici clubul nu și-a arătat disponibilitatea de a prelungi o înțelegere din care doar jucătorul a ieșit în câștig. Venirea lui Erik ten Hag va duce la un lanț de schimbări. Juan Mata este alt nume mare care și-a anunțat plecarea.

Ajuns la United în urmă cu 6 ani, în schimbul a 105 milioane de euro, Paul Pogba a oferit prea puțin pentru cât a primit din partea clubului. Anunțul că francezul nu va mai continua pe Old Trafford a produs multă ușurare. Cu toate acestea, fanii au luat foc când au auzit de clauza secretă de care ar fi profitat jucătorul chiar și în momentul plecării.

Englezii au calculat cifrele mandatului lui Pogba la United, iar acestea sunt uluitoare. Francezul a primit aproape 1 milion de lire pentru ficare dintre cele 226 de meciuri jucate în tricoul „Red Devils”. Mai mult, fiecare gol al fostului mijlocaș al celor de la Juventus ar valora peste 5,5 milioane de lire.