Cadou de 150.000 de euro pentru Florin Gardoș, pe „cârca” Academicii Clinceni: „Ai jucat 7+ cu Botoșani?”

Marian Cărăvan 05.06.2021, 17:45
Cadou de 150.000 de euro pentru Florin Gardoș, pe „cârca” Academicii Clinceni: „Ai jucat 7+ cu Botoșani?”

Florin Gardoș se relaxează după ce a încheiat cu brio sezonul alături de Academica Clinceni. Fotbalistul revelației din play-off-ul Ligii 1 și-a etalat pe rețelele sociale bolidul de lux pe care l-a achiziționat recent. Fotografia a fost însoțită de un mesaj ironic al jucătorului la adresa celor care l-au luat peste picior după transferul său la gruparea ilfoveană.

Cadou de 150.000 de euro pentru Florin Gardoș, pe „cârca” Academicii Clinceni

Florin Gardoș, 32 de ani, și-a achiziționat recent un bolid de lux a cărui valoare poate ajunge la 150.000 de euro. Fotbalistul Academicii Clinceni este fericitul posesor al unui Mercedes GT 53 AMG și a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele sociale acest moment. Florin Gardoș a postat imaginea cu noua sa achiziție, însoțită de un mesaj plin de ironie. Cadou de 1500.000 de euro pentru Florin Gardoș, pe „cârca” Academicii Clinceni.

Mulțumesc Academica Clinceni pentru prima de play-off”, a scris fotbalistul.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară după postarea fotbalistului. Unul dintre ei i-a comentat ”Este de la meciul cu Botoșani 7+ 2/1 (2 pauză, 1 final)”. „Ești vigilent”, a venit replica fotbalistului.

Academica Clinceni a câștigat acel meci cu 4-3, după ce a fost condusă la pauză cu 3-1.

 

Florin Gardoș – Corina Caragea, interviu spectacol pe TikTok!

Florin Gardoș a fost protagonistul unui interviu spectacol pe TikTok. Fotbalistul de la Academica Clinceni nu s-a sfiit să vorbească deschis despre cariera sa, evocând un episod care l-a marcat. Printre echipele la care a evoluat fostul internațional se numără și Universitatea Craiova. Una dintre adversarele din play-off-ul Ligii 1. Florin Gardoș s-a transferat la Universitatea Craiova pe 19 februarie 2018, după ce evoluase la Southampton, în Premier League. Revenirea în România, la o echipă „cu nume”, nu a fost însă de bun augur pentru Florin Gardoș. Fotbalistul i-a mărturisit totul frumoasei prezentatoare Corina Caragea. Perioada de la Craiova, un vis? Da, dar unul urât. A avut numai probleme. Academica Clinceni a fost salvarea fotbalistului.

Refuzat de FCSB, Gardoș a ales să meargă la Universitatea Craiova, care se lupta la titlu și-n acel sezon, așa cum o face de ani de zile, în încercarea de a o opri pe CFR Cluj. A jucat doar patru meciuri în Liga 1 pentru Craiova în sezonul 2018/2019, apoi a fost împrumutat la Poli Iași, unde a pus umărul la salvarea echipei de la retrogradare. A bifat 14 partide și un gol marcat.

Sezonul 2019/2020 l-a prins tot la Craiova, însă a fost unul de coșmar. Din nou, fotbalistul a fost lovit de accidentări și nu bifat nici măcar un meci în Liga 1 pentru olteni. Și-a reziliat contractul cu Craiova în vara lui 2020, iar la două luni distanță a semnat cu Academica Clinceni.

Perioada de la Craiova a fost ca un vis urât. Am avut și probleme cu accidentări, cu domnul Mangia. A fost nevoie să plec la o echipă mică, la Clinceni, unde am avut înțelegere din partea antrenorului.

Aveam nevoie de meciuri și, știe și lumea, la echipele mari nu există răbdare. Îmi pare rău că n-am reușit să fac mai mult, pentru că fanii m-au primit bine, în ciuda rivalității cu Steaua”, a declarat Florin Gardoș, în interviul de pe TikTok.

Florin Gardoș a terminat cu Academica Clinceni pe locul 5 în play-off-ul Ligii 1. Fotbalistul este cotat de transfermarkt.com la 450.000 de euro.