Cadou fabulos primit de Ilie Năstase din partea lui Ion Țiriac. Fostul număr 1 mondial a dezvăluit tot

Moldoveanu Camelia / 09.11.2021, 15:18
Cadou fabulos primit de Ilie Năstase din partea lui Ion Țiriac. Fostul număr 1 mondial a dezvăluit tot

Ion Țiriac nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de Ilie Năstase. Prietenia dintre cei doi foști jucători de tenis a început în urmă cu foarte mulți ani, motiv pentru care amintirile comune sunt nenumărate. Fostul număr 1 ATP a făcut o dezvăluire uluitoare.

Ilie Năstase a primit un cadou impresionant din partea lui Ion Țiriac

Ion Țiriac este un adevărat colecționar de mașini, pasiune pe care o împarte și cu Ilie Năstase. Cu toate că fostul lider ATP nu are o expoziție de mașini, așa cum deține Țiriac, Nasty a fost mereu interesat să conducă mașini spectaculoase la vremea lor.

Astfel, Țiriac a considerat potrivit să-i facă lui Ilie Năstase cadou o mașină. Dezvăluirea fost făcută chiar de către beneficiar, în timp ce se afla în cadrul unui eveniment organizat la „Țiriac Auto”.

Am condus o Dacie, prima dată după ce mi-am luat carnetul. Eram și eu la început, trebuia să mă învăț cu mașina. Apoi, am avut un Ford Capri, adusă de Ion Țiriac de la Londra. El a condus-o! Apoi am avut un Fiat 125, apoi o Lancia.

Am avut și scutere, am avut și un Citroen din 1974 cu motor de Maserati. Sunt două! Am fost cu el să le ia de la Lyon. Acesta este tot cadou de la Ion Țiriac, dar l-am primit abia acum pentru că era în perioada în care eram senator. Și nu aveam voie să primesc cadouri.

Am fost cu metroul, dar când eram mai tânăr. Am stat vreo 40 de ani la Paris și mergeam cu metroul când era aglomerație”, a declarat Ilie Năstase.

Înțelegerea care l-a lăsat pe Ion Țiriac fără una dintre „bijuteriile” sale

În urmă cu peste 30 de ani, pe vremea când iubitul Soranei Cîrstea avea doar 15 ani, Ion Țiriac l-a pus să-și aleagă o mașină pe care urma să o primească la 35 de ani. Se pare că a fost o promisiune foarte importantă pentru Țiriac Jr., acest nemaiașteptând nici măcar o zi în plus.

Feciorului meu, când a avut 15 ani, vorbesc serios, îi zic: ‘Bă, ia și tu una, dă-le dracu! Care vrei tu!’ Zice: ‘Asta!’. ‘Bun, când oi avea 35 de ani, vii la mine și o iei!’.

Pe cuvântul meu de onoare, în ziua de 22 septembrie 2011, a venit și spune: ‘Cheile!’. Care chei, mă, ce chei? ‘Cheile!’ Și mi-a luat-o! Dar sunt obișnuit cu treburile astea, cu luatul! Cu datul e mai greu!”, a povestit Ion Țiriac.

Povestea a fost spusă de Ion Țiriac în ziua în care a prezentat noua sa mașină, parte din colecția impresionantă de aproximativ 350 de exemplare, un Porsche 911 Targa 4S evaluat la aproximativ 200.000 de dolari.