Legătura nebănuită între Ion Țiriac și cântărețul Speak. Pasiunea care îi leagă pe cei doi

Giosanu Catinca / 21.09.2021, 11:57
Legătura nebănuită între Ion Țiriac și cântărețul Speak. Pasiunea care îi leagă pe cei doi

Miliardarul român Ion Țiriac și Speak sunt două personaje extrem de cunoscute și care au câștigat, în foarte mulți ani, încrederea publicului. Toată lumea știe că Țiriac este un om dur, un adevărat om de afaceri. El patronează una dintre cele mai extinse rețele de dealeri și service auto din Romania – Țiriac Auto. Celebrul cântăreț Speak are strânsă legătură cu Ion Țiriac și pasiunile afaceristului pentru mașinile de lux. Cei doi au și colaborat în acest sens. Aflați totul din textul de mai jos.

Ion Țiriac și Speak, colaborare neașteptată

Ion Țiriac are o avere estimată la 1,3 miliarde de euro și o colecție de aproape 400 de mașini de lux. Omul de afaceri iubește în special mașinile de epocă, dar și cele mai noi modele de Mercedes sau Ferrari.

La începutul lui septembrie, Țiriac și-a făcut cadou un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Bolidul de lux impresionează atât prin aspect, cât și prin detaliile exclusiviste. Modelul de Porsche 911 are la interior o placă din aur pe care este inscripționat „009/992“. Acest exemplar Porsche este produs în 2020, într-o serie destul de limitată, de 992 de unități. De aici, și inscripția.

Porsche 911 Targa 4S este evaluat la aproximativ 200.000 de dolari, iar cei 450 de cai putere pot propulsa mașina la 100 de km/h în doar 4,4 secunde, cu o viteză maximă de 300 de km/h.

Am ținut ca această ediție să aibă un exponat aici, în România, la Țiriac Collection. Numărul 007 era a lui James Bond, 008 al nu știu cui, eu am primit numărul 009, corelat zilei mele de naștere.

Ar trebui să mi-o semnezi în aur, i-am spus lui Porsche. Mi-a răspuns că ei nu fac treburi de acestea, ei fac doar mașini foarte bune. Semnături pot să îmi dea, dar nu gratis. Şi de atunci am eu de fiecare dată plăcuța, iar când iese o mașină nouă pentru Țiriac Collection, domnul Porsche o personalizează. Numai inscripția de pe scaune a costat aproape cât o Dacie.”, a declarat Ion Țiriac, potrivit unui comunicat de presă.

Cum au ajuns să lucreze împreună cei doi

La fel ca Ion Țiriac, Speak a dezvoltat o mare pasiune pentru mașinile de lux. Celebrul artist se dă în vânt după autoturismele puternice. Iubitul Ștefanei este îndrăgostit de adrenalina de la volan. Drept dovadă, Speak a publicat un videoclip pe două dintre cele mai utilizate rețele de socializare. În imagini apare un autoturism Hyundai Santa Fe, mașină comercializată de Țiriac Auto.

Artistul a făcut reclamă bolidului fără a dezvălui dacă a primit mașina fără costuri din partea Țiriac Auto. Totuși, cei care urmăresc îndeaproape activitatea lui Speak știu că acesta este oricum fan al automobilelor Ford.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Speak a mai colaborat și în trecut cu fostul mare tenismen. Mașina pe care acesta o conduce în prezent a făcut parte din colecția Țiriac Auto. Mai mult, cântărețul a prezentat în detaliu modelul pe canalul său de Youtube, declarându-se încântat de bolidul comercializat de Țiriac.

Am trecut azi pe la showroom-ul Țiriac Auto și am văzut-o live pe Kuga! Chiar am rămas foarte impresionat… din toate punctele de vedere! E blană rău de tot.“, scria artistul în dreptul unei imagini postate pe Instagram.