„Cadou” nedorit pentru Ionuț Radu în ziua în care a împlinit 25 de ani. „Trebuie să-și caute echipă”

Olteanu Ștefan / 28.05.2022, 14:00
„Cadou” nedorit pentru Ionuț Radu în ziua în care a împlinit 25 de ani. „Trebuie să-și caute echipă”

Ionuț Radu a împlinit 25 de ani, sâmbătă, 28 mai, iar jurnaliștii italieni i-au oferit un „cadou” nedorit. Cunoscuta publicație Calcio Mercato nu a avut milă față de portarul român și, după ce i-a urat „la mulți ani”, i-a transmis un mesaj cât se poate de direct: „Trebuie să schimbe tricoul în vară!”.

Aventura lui Ionuț Radu la Inter Milano, aproape de final! „Cadou” nedorit în ziua în care a împlinit 25 de ani

Ionuț Radu a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, însă nici în zi de sărbătoare nu este iertat de presa din Peninsulă, iar jurnaliștii de la Calcio Mercato i-au făcut un „cadou” nedorit.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Twitter, publicația menționată anterior a ținut să îi transmită două mesaje goalkeeperului român.

În primul rând, ziariștii l-au felicitat cu ocazia împlinirii celor 25 de ani. În al doilea rând, i-au amintit de gafa cu Bologna care i-a curmat șansele lui Inter Milano la titlu.

La mulți ani lui Ionuț Radu, portarul lui Inter Milano care împlinește 25 de ani astăzi. După greșeala fatală pe care a comis-o în meciul cu Bologna, portarul ar trebui să își schimbe tricoul în această vară”, a notat publicația Calcio Mercato, pe Twitter.

Pe 27 aprilie, cu puțin timp înaintea confruntării Bologna – Inter Milano, titularul Samir Handanovic s-a accidentat și nu a mai putut fi trimis în teren. În acest context, antrenorul Simone Inzaghi l-a aruncat în luptă pe Ionuț Radu.

Din nefericire, la scorul de 1-1, în minutul 81, românul a primit o pasă din aut și a comis un luft de cascadorii râsului, iar mingea a trecut pe lângă el, intrând în plasă. Bologna s-a impus cu 2-1 în acea partidă, iar la finalul sezonului Inter a pierdut titlul în fața rivalei AC Milan, cu două puncte diferență.

Florin Prunea, mesaj ferm pentru Ionuț Radu, în exclusivitate pentru PlaySport.ro. „Vrei să faci bani?”

Prunea a declarat, pentru PlaySport.ro, că el a comis gafe mai mari de-a lungul carierei. Cu toate acestea, fostul dinamovist i-a transmis lui Ionuț Radu că trebuie să aleagă între salariul mare de la Inter și varianta de a apăra la altă echipă.

Am preferat să urmăresc meciul lui Inter când am aflat că el va fi titular, decât să mă uit la Champions League. Ce să spun? El trebuie să aleagă ce vrea. Vrea să facă bani sau vrea să aibă o carieră importantă? Nu poți să stai pe margine atâtea luni de zile și apoi să intri în poartă.

Trebuie să se hotărască! Greșeli au făcut portari mai mari de-a lungul timpului, eu am făcut greșeli mai mari în cariera mea. Nu cred că a fost vorba de presiune, la un asemenea club există mereu presiune.

El trebuie să decidă dacă vrea să facă bani sau să aibă o carieră. Poți câștiga bani și de la alt club, e un băiat talentat, a demonstrat-o. Are timp să facă bani, acum ar fi important să apere. Nu poate sta atâta timp pe bară, iar apoi să intre în teren.

Nu cred că va mai continua la Inter. Va fi o presiune mare pe el după acest meci, aveau o șansă mare să treacă pe locul 1. Suporterii lui Inter nu cred că vor uita acest moment. Dar să știți că nici restul echipei nu a făcut un meci bun, cum a spus și antrenorul”, a spus Florin Prunea, pentru PlaySport.ro.

Două meciuri a evoluat Ionuț Radu în sezonul 2021 – 2022. Unul în Cupă, unul în campionat. de fiecare dată a terminat cu două goluri încasate.

Nebunie pe contul de Instagram al lui Ionuț Radu după gafa făcută de portarul lui Inter în deplasarea de la Bologna.