Cadou uluitor primit de Simona Halep de ziua ei. Fostul număr 1 mondial a pus fotografii pe Instagram

Gabriel-Alexandru Ioniță 28.09.2022, 08:15
Cadou uluitor primit de Simona Halep de ziua ei. Fostul număr 1 mondial a pus fotografii pe Instagram

Simona Halep a împlinit 31 de ani pe 27 septembrie 2022, motiv pentru care a primit mai multe cadouri, dar unul dintre ele a ieșit cu adevărat în evidență. Fostul lider WTA este noul posesor al unui automobil de lux, făcut cadou de către un importator cunoscut din România.

Simona Halep a primit un bolid de lux de ziua ei

Este vorba despre un BMW M, de care Simona Halep s-a arătat extrem de încântată. Ea s-a urcat la volan pentru un test drive, moment în care a afișat un zâmbet extrem de larg. Ea a postat o fotografie pe Instagram pentru a mulțumi pentru acest cadou cu adevărat special.

Fotografia postată de Simona Halep pe Instagram
Fotografia postată de Simona Halep pe Instagram

Românca este considerată în continuare una dintre cele mai bune jucătoare din lume de către analiști

Chiar dacă s-a confruntat în ultimii doi ani cu destul de multe accidentări, unele destul de grave, Simona Halep este considerată în continuare o jucătoare de top în circuitul WTA. Jurnaliștii de la ESPN o văd chiar printre principalele favorite la câștigarea unui turneu de Grand Slam în sezonul viitor.

Înainte de turneul din 2022, cinci dintre cele șapte campioane anterioare de la US Open feminin au fost câștigătoare pentru prima dată la un turneu major, dar Swiatek și alte jucătoare din vârful ierarhiei au continuat să dea dovadă de consecvență și se pare că vom vedea un grup dominant care va câștiga majoritatea titlurilor în anii următori.

Rămâne de văzut exact cine face parte din acel grup alături de Swiatek, dar Halep, de două ori câștigătoare de Grand Slam și învingătoare la Toronto în luna august, cu siguranță ar putea fi următoarea campioană. Ea a avut o perioadă de revenire în ultima vreme, marcând o semifinală la Wimbledon în această vară, pe lângă titlul de la Toronto, și a fost favorită la intrarea în 2022 la US Open înainte de a fi eliminată în mod șocant în primul tur. Lucrând acum cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, nu ar fi surprinzător să o vedem ridicând un alt trofeu major în 2023. De ce nu la New York?”, a notat sursa citată.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe