Calvarul prin care Reghecampf a trecut cu Anamaria Prodan. Ce i-a interzis soția de-a lungul căsniciei

Moldoveanu Camelia / 16.01.2022, 13:34
Calvarul prin care Reghecampf a trecut cu Anamaria Prodan. Ce i-a interzis soția de-a lungul căsniciei

În plin proces de divorț, Anamaria Prodan a izbucnit la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit ce i-a interzis cu vehemență antrenorului CS U Craiova. Încă soțul agentei FIFA și-a schimbat complet atitudinea după ce a decis să facă publică relația cu amanta Corina Caciuc.

Ce i-a interzis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf

După ani de zile în care a susținut cu vehemență că toate amantele lui Rghecampf sunt inventate, Anamaria Prodan s-a decis să spună măcar o parte din adevăr, sau o nouă variantă a ei. Impresara s-a aflat în podcastul „La mijloc” și i-a povestit lui Codin Maticiuc  ce-și dorea antrenorul CS U Craiova să facă în timp ce erau în relații bune.

Cu toate că „i-a permis” soțului ei să aibă mai multe amante în ultimii ani, peste un lucru Ana nu a putut trece. Agentul FIFA nu a vrut sub nicio formă ca tehnicianul să aibă Instagram și Facebook. În opinia ei, platformele de socializare i-ar fi distras atenția de la job și l-ar fi apropiat și mai mult de femeile dornice să aibă o relație cu el. În prezent acesta este destul de activ pe toate platformele.

Păi eu nici nu i-am permis vreodată să aibă Instagram, Facebook, i-am zis, ce vrei tu, mă?! El trebuia să fie canalizat numai pe fotbal, el avea de condus. Nu îl ajută pe el aşa ceva, pe el l-au îngropat toate astea. Să vii tu când eşti în plin scandal mediatic, când ştii ce discuţii ai în privat cu familia, cum să stai la aproape 50 de ani, îmbrăcat aşa, maimuţoi…”, a spus Anamaria Prodan pe YouTube, făcând referire în ultima parte la pictorialul lui Reghe cu Corina Caciuc.

”Sunt opt ani de când ne tot luptăm”

Impresara a explicat că nu a putut păstra relația profesională cu Reghe, deși susține că și-ar fi dorit să facă acest lucru.

Sunt opt ani de când ne tot luptăm. Și ne luptăm ca să aibă și copilul meu un exemplu. Bebe are 13 ani. Când avea cea mai mare nevoie…

Declinul a început de opt ani, dar am tăcut din gură. De multe ori… Trăind între bărbați, am învățat că pe bărbați trebuie să îi iei cu ușurelul și să îi faci să se simtă importanți și șefi și asta am făcut toată viața.

Greșești, se întâmplă, sunt bărbați mai slabi, nu neapărat că sunt răi sau răuvoitori. Se întâmplă. Îți ia mințile. Sunt fetițele astea în oraș care fac meserie și performanțe în alte zone și atunci na…

De exemplu, cât de nasol e să ai o poreclă Gură de Aur. Pe parte de oratorie vorbim.

Partea profesională și cea personală merg mână în mână. Dacă ești un dobitoc și alergi după toate cățelele din oraș, uiți de meserie. Nu mai poți să te gândești.”, a mai spus fosta parteneră a lui Reghecampf în podcast-ul lui Codin Maticiuc.