Derapaj înfiorător al Anei Prodan la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „I-am spus direct: Să ajungi ultima scursură”

Bordei Radu / 14.01.2022, 15:53
Derapaj înfiorător al Anei Prodan la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „I-am spus direct: Să ajungi ultima scursură”

Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Laurențiu Reghecampf. În ciuda declarațiilor cum că a depășit deja acest moment nefericit, impresara nu îl iartă deloc pe încă soțul ei. Anamaria Prodan și-a deschis sufletul în emisiunea online, a lui Codin Maticiuc.

La un moment dat, agenta nu a mai rezistat și s-a dezlănțuit la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria l-a atacat dur pe antrenor și pe actuala lui parteneră. Reghe a fost descris în moduri mai puțin elegante de cătresoția lui oficială.

Derapaj la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Declarațiile incredibile făcute de Anamaria Prodan

Pe durata interviului, Anamaria Prodan a căutat să gpăsească explicații pentru modul cum s-a terminat relația cu Laurențiu Reghecampf. Femeia consideră că antrenorul nu a mai putut rezista lângă ea. Aceasta consideră că pretențiile ei erau prea mari și bărbatul s-a speriat.

Eu recunosc, i-am spus direct. „Mă, fi-ţi-ar mă-ta a dracu’, să ajungi așa, ultima scursură?”. Nevastă-ta, Anamaria Prodan, îți face cadou un Ferrari sau nu știu ce ceas, că aveai tigaie la mână. Te duce la operă, îți deschide orizontul, te urcă pe Everest. Când să pui steagul, ce faci, cumetre? Aluneci și cazi pe spate, cazi în cap?.

N-a făcut Iisus pentru omenire câte am făcut eu pentru el Îl sunam și-i spuneam: «Prietene, cazi în cap și nu-ți mai întindem mâna». Ați văzut un PR mai puternic decât cel făcut de mine lui Laurențiu Reghecampf, s-a întrebat Anamaria Prodan

„O să ajungă pe drumuri, a căzut de la 2 milioane la 15.000 de euro pe lună”

Anamaria Prodan nu vede bine nici cariera antrenorului, din acest moment. Mai ales că acesta este în pericol, după ultimele rezultate, la Craiova.

Cum crezi că o să ajungă Laurențiu Reghecampf? Ce știe el să facă altceva? El trăiește din 15.000 de euro pe lună. De la două milioane jumătate de euro, a ajuns la 15.000 de euro. E direct în picaj! Mai sunt alți antrenori care și-au bătut joc de viața lor.

Sunt atât de exigentă cu mine, vă dați seama cum sunt cu cei din jur? Așa m-au crescut ai mei, n-am putut să scap de lucrul acesta. Îi spunem: „Ca antrenor, dacă nu ești concentrat un miliard la sută, te-au dat afară și ți-ai încheiat cariera. Nu știi să faci nimic altceva. Mori de foame, stai sub pod”. Dar el se pare că nu pricepea. A mai greșit, dar era ca râma, se târa, cerea mereu iertare, a continuat impresara