Campania de transferuri a lui FC Argeș, luată la mișto. “Mai aducem și diavolul tasmanian și gata!” Ce jucători exotici au adus piteștenii

Gabriel-Alexandru Ioniță 06.06.2022, 21:06
Campania de transferuri a lui FC Argeș, luată la mișto. “Mai aducem și diavolul tasmanian și gata!” Ce jucători exotici au adus piteștenii

FC Argeș a anunțat că a ajuns la acorduri cu doi fotbaliști din Madagascar și a devenit instant ținta glumelor propriilor suporteri. Aceștia au postat comentarii ironice la anunțul făcut de club, prin care și-au manifestat de fapt dezaprobarea față de aceste mutări.

FC Argeș a stârnit rumoare și ironii în rândul propriilor fani după anunțul primelor două transferuri din această vară

FC Argeș i-a legitimat pe Dorian Bertrand și Julio Donisa, primul mijlocaș stânga, iar al doilea atacant. Ambii au jucat ultima dată în Franța, în liga a doua și a treia. De altfel, din prezentarea făcută de clubul din Trivale aflăm că cei doi s-au născut și s-au format ca fotbaliști în Hexagon. Ambii sunt internaționali ai statului Madagascar.

FC Argeș a transferat doi jucători din campionatul Franței, ambii fiind internaționali ai statului Madagascar, născuți în Franța și formați. Bertrand a jucat ultima dată la ASNL- AS Nancy Lorraine, echipă care a terminat pe locul 20 în Ligue 2 și retrogradat în liga a treia din Franța.

Mijlocașul stânga a bifat 8 meciuri în sezonul recent încheiat, nu a marcat și nu a pasat decisiv. Acesta are și 3 meciuri pentru echipa națională din Madagascar.

Donisa vine de la Le Mans FC, echipa care a terminat pe locul 10 în liga a treia din Franța. Atacantul a bifat 21 de meciuri, a marcat 4 goluri și a oferit un assist. Acesta a jucat două partide și în Cupa Franței, competiție în care a reușit să înscrie un gol. Are 2 meciuri pentru naționala africană”, au transmis cei de la FC Argeș prin intermediul Facebook.

„Mai luăm și diavolul tasmanian și gata, avem echipă”

Fanii echipei piteștene nu au fost tocmai încântați la primirea acestei vești, pe care au tratat-o cu ironie. Ei consideră că echipa lor nu are cum să emită pretenții la obiective importante în sezonul viitor cu astfel de achiziții și au și-au ascuns deloc punctele de vedere.

„Mai luăm și diavolul tasmanian și gata, avem echipă”, a fost comentariul cel mai apreciat de către ceilalți fani. De asemenea, un alt fan a scris: „Cu ei ne batem la titlu”. Iar altul a punctat, în aceeași notă, că: „Mă pregătesc două săptămâni și vin și eu să dau probe”.

Pe de altă parte, au existat și fani ai lui FC Argeș ceva mai optimiști, care au considerat că cei doi fotbaliști malgași merită o șansă la Pitești. Mai mult, un simpatizant al alb-violeților a anticipat că atacantul adus i-ar putea călca pe urme lui Cephas Malele, fotbalistul care a impresionat în Trivale în urmă cu două sezoane. „Unul dintre ei o să fie Malele 2”, a scris acel fan. Iar altul a completat: „Dați-le o șansă”.

14 jucători vor fi puși pe liber de FC Argeș. A apărut lista neagră a conducerii piteștene

Urmăriți Playsport.ro și pe