Când se joacă meciul dintre Simona Halep și Harriet Dart, de la WTA Birmingham

Giosanu Catinca 14.06.2022, 23:03
Când se joacă meciul dintre Simona Halep și Harriet Dart, de la WTA Birmingham

Simona Halep va da peste Harriet Dart în turul al doilea al turneului de la Birmingham. Românca a recunoscut că are emoții mari înaintea cu sportiva din Marea Britanie. Când se va disputa meciul dintre Simona Halep și Harriet Dart.

Simona Halep, duel de foc la Bad Homburg Open 2022

Marea campioană s-a mai întâlnit o singură dată cu Harriet Dart în circuitul profesionist. Confruntarea dintre cele două a avut loc în 2020. Ele s-au duelat la Australian Open 2020, când dubla campioană de Grand Slam s-a impus în două seturi, cu scorul de 6-2, 6-4.

Halep a uitat că învins-o pe jucătoarea din Marea Britanie la Australian Open. Campioana noastră s-a dat de gol la interviu pe care l-a oferit după succesul cu Lesia Tsurenko.

Nu sunt sigură că fanii o vor susține mai mult pe ea. Pentru că eu întotdeauna am parte de o susținere mare, deci o să vedem! Îi am și pe românii mei, dar sunt convinsă că voi mai avea și alți suporteri, poate. O să vedem. Cu Harriet nu am jucat niciodată. Am urmărit-o de multe ori, dar nu știu la ce să mă aștept pentru că nu am jucat niciodată. O să fie o provocare și o să fiu pregătită”, a declarat Simona Halep, după ce a învins-o pe Lesia Tsurenko.

Când se joacă meciul Simona Halep – Harriet Dart

Simona Halep și Harriet Dart se vor întâlni miercuri, 15 iunie, pe iarba de la Birmingham. Partida dintre cele două a fost programată a treia pe terenul central de la Birmingham.

Scorul întâlnirilor dintre cele două este de 1-0 în favoarea jucătoarei noastre. Britanica Harriet Dart este mult mai slab cotată față de sportiva de la malul mării. Ea ocupă locul 106 în clasamentul mondial al tenisului feminin.

În turul precedent, Halep a învins-o fără emoții pe Lesia Tsurenko. Românca a avut nevoie de o oră și 19 minute pentru a trece de sportiva în vârstă de 33 de ani.