Ce adversară va avea Simona Halep în turul doi la Birmingham. Românca se pregătește de un nou duel de foc pe iarba engleză

Giosanu Catinca 13.06.2022, 19:32
Ce adversară va avea Simona Halep în turul doi la Birmingham. Românca se pregătește de un nou duel de foc pe iarba engleză

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) și-a aflat adversara din turul doi al turneului pe iarbă de la Birmingham. Dubla câștigătoare de Grand Slam se va duela cu o jucătoare de tenis mult mai slab cotată. De ce se teme sportiva noastră.

Simona Halep, pe cai mari la Bad Homburg 2022

Eleva lui Patrick Mouratoglou s-a calificat în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Birmingham, după ce a învins-o pe Lesia Tsurenko. Românca a avut nevoie de o oră și 19 minute pentru a trece de sportiva în vârstă de 33 de ani.

Meciul dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko s-a încheiat cu scorul de 6-1, 6-4. Cele două s-au mai întâlnit de opt ori în circuitul profesionist. Jucătoarea română de tenis a învins-o de fiecare dată pe sportiva aflată pe locul 116 WTA.

Cu cine joacă Simona Halep în turul doi la Birmingham

”Simo” va da peste Harriet Dart în turul doi al competiției de la Birmingham. Jucătoarea din Marea Britanie are 25 de ani și este clasată pe locul 106 în ierarhia mondială.

Cele două s-au întâlnit o singură dată pe terenul de tenis. Ele s-au duelat la Australian Open 2020, când sportiva de la malul mării s-a impus în două seturi, cu scorul de 6-2, 6-4.

”Nu știu la ce să mă aștept, va fi o nouă provocare”

Fiica lui Stere Halep a făcut o declarație surprinzătoare în urmă cu puțin timp. Ea a spus că nu a jucat niciodată împotriva celei pe care a învins-o la Australian Open 2020.

Nu sunt sigură că fanii o vor susține mai mult pe ea. Pentru că eu întotdeauna am parte de o susținere mare, deci o să vedem!

Îi am și pe românii mei, dar sunt convinsă că voi mai avea și alți suporteri, poate. O să vedem.

Cu Harriet nu am jucat niciodată, dar am văzut-o în meciuri. Am urmărit-o de multe ori. Nu știu la ce să mă aștept pentru că nu am jucat niciodată împotriva ei. O să fie o provocare și o să fiu pregătită.”, a declarat Simona Halep, după jocul cu Lesia Tsurenko.