Cântărețul român care s-ar însura cu Simona Halep! A recunoscut-o în mod direct: „Ar fi o căsătorie din interes”

Andrei Alexandra 08.12.2022, 18:19
Cântărețul român care s-ar însura cu Simona Halep! A recunoscut-o în mod direct: „Ar fi o căsătorie din interes”

Simona Halep are un admirator din lumea muzicală din România. Este vorba despre Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Acesta este un mare pasionat al tenisului și, prin prisma aceasta, este și un fan al jucătoarei românce în vârstă de 31 de ani.

Artistul român a spus că s-ar căsători „din interes” cu Simona Halep

El a fost invitat la o emisiune găzduită de Cătălin Măruță la Pro TV. În cadrul acestei emisiuni, i-a fost pusă întrebarea: „Dacă ai fi obligat să te căsătorești cu o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?”. Cornel Ilie nu a stat deloc pe gânduri și a răspuns prompt: „Simona Halep!”.

Ulterior, artistul a explicat însă că ar fi vorba doar despre o „căsătorie din interes”: „Dar lasă-mă să spun de ce! Pentru că m-aș ajuta de relațiile ei să-l întâlnesc pe Federer, să pot juca cu Nadal!”.

Fostul lider WTA se pregătește de startul procesului de dopaj

Simona Halep a divorțat recent de Toni Iuruc, la nici un an de la momentul căsătoriei cu acesta. În prezent, ea trece printr-o perioadă extrem de dificilă, provocată de faptul că a fost depistată pozitiv la Roxadustat, la un test doping pe care l-a efectuat în timpul disputării ediției din acest an a turneului de la US Open.

În prezent, fostul lider WTA așteaptă ca procesul de la tribunalul Sports Resolutions din Londra să înceapă. Până acum, Simona a arătat că nu este foarte agitată din cauza acestui proces, chiar dacă riscă să primească o suspendare de 4 ani. Acest aspect a fost sesizat recent și de Cristian Jura, arbitru român de la TAS.

„Din informațiile mele, nu există niciun fel de indiciu pe această temă la TAS. De altfel, tribunalul a anunțat acum aproape o lună că Simona Halep nu a făcut niciun demers legal către această instituție juridică.

Nu știu să se fi schimbat nimic de atunci încoace. Dar cred că cele 20 de zile pe care Halep le avea la dispoziție pentru a contesta suspendarea sa prin intermediul agenției Sport Resolutions au trecut!

Cel mai probabil, Simona Halep a ales o strategie mai puțin transparentă. Poate la sugestia celor apropiați, poate sub influența echipei de avocați pe care și-a ales-o.

Există și o asemenea procedură, prin care ceri forului respectiv ca situația să-ți fie analizată fără a da publicității niciun fel de amănunte. Dacă s-a ales o asemenea variantă, cei implicați vor decide când anunță rezultatele finale.

Arbitru român de la TAS: „Tăcerea Simonei Halep mă miră!”

Însă strategia în cauză, chiar și una netransparentă, nu înseamnă nimic. Orice sportiv e liber să-și aleagă propria cale de rezolvare a diferendelor de acest tip.

Spre deosebire de Simona Halep, Sharapova a ales atunci să facă cât mai transparent tot procesul. Și a comunicat, pe rețelele sale sociale, aproape fiecare pas.

Însă și cazul rusoaicei a fost diferit de al cel al româncei. Totuși, tăcerea Simonei Halep mă miră un pic!”, a spus el pentru playtech.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe