Căpitanul Florin Tănase își pregătește plecarea de la FCSB. Giovanni Becali îi caută echipă

Gabriel Peneș 25.02.2021, 09:30
Căpitanul Florin Tănase își pregătește plecarea de la FCSB. Giovanni Becali îi caută echipă

Căpitanul Florin Tănase își pregătește plecarea de la FCSB. Giovanni și Victor Becali îi caută echipă. După ce, initial, patronul FCSB declara că nu-l va lăsa să plece fără 5 milioane de euro, Gigi Becali pare să se fi răzgândit. Adus de la Viitorul, în 2016, mijocașul de 26 de ani ar putea lua drumul Americii.

Căpitanul Florin Tănase își pregătește plecarea de la FCSB

Gigi Becali s-ar putea despărți, la vară, de una dintre piesele importante ale echipei. Căpitanul Florin Tănase își pregătește plecarea de la FCSB. Dovadă stă și faptul că Giovanni Becali îi caută echipă. Iar vărul Gigi nu a negat acest lucru. Totul va depinde, însă de oferta primită.

Sunt șanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Și, bineînțeles, dacă și Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro și atunci toate părțile pot fi mulțumite”, a declarat Giovanni, consilierul firmei de impresariat care se ocupă de Tănase, pentru Fanatik, citat de prosport.ro.

Căpitanul Florin Tănase își pregătește plecarea de la FCSB. Giovanni Becali îi caută echipă
Căpitanul Florin Tănase își pregătește plecarea de la FCSB. Giovanni Becali îi caută echipă, iar vărul Gigi spune că totul depinde de oferta primită/Sursa foto: realitateasportiva.net

Giovanni Becali îi caută echipă

Delcarația lui Giovanni nu a fost infirmată de capriciosul patron al FCSB

„Nu i-am promis nimic lui Tănase, dar e posibil să-l las să plece la vară. Depinde, normal, și de ofertă”, a declarat și Gigi Becali, conform sursei citate.

În vara lui 2019, Tănase a mai avut o ofertă din MLS, de la New York Red Bulls. În cele din urmă, transferul nu s-a concretizat. Florin Tănase a fost transferat de FCSB în 2016, de la Viitorul, în schimbul a 1,5 milioane de euro. Mijlocașul ofensiv mai are doi ani de contract cu FCSB. În acest moment încasează lunar aproximativ 17.500 de euro lunar.

În toamna trecută, Tănase a refuzat să semneze prelungirea contractului, chiar dacă i-a fost promisă o mărire de salariu. Asta ar fi însemnat să fie legat de FCSB pentru o lungă perioadă de timp.

Tănase de exemplu. Mai are încă 2 ani și nu mai vrea să semenze. Ce pot să îi fac ? Să nu îl mai bag să joace. I-am zis că îi mai dau 5.000 de euro la salariu și să mai semneze. Așa am făcut cu Coman și Man. Ăștia au vrut, iar Tănase nu a vrut”, declara Gigi Becali la PRO X, în acel moment, conform prosport.ro

Tot atunci, patronul FCSB spunea că nu acceptă oferte mai mici de 5 milioane de euro pentru Tănase.

Să plece! A zis că are ofertă și i-am zis 5.000.000 de euro. A zis că 3.000.000 de euro. I-am zis că îi bag clauză 3 milioane dacă semnează. Dacă nu, atunci cer 5 milioane. Dacă nu are contract cu 3 milioane de clauză o să cer 5 milioane de euro până în ultima zi ca să îl învăț minte”, mai spunea Gigi Becali, conform acelorași surse.

În acest sezon, Florin Tănase este unul dintre cei productivi jucători ai echipei. El a adunat 14 goluri și trei pase decisive reușite în 17 partide disputate în toate competițiile.