Florinel Coman renunță la colaborarea cu Becali. A primit confirmarea din partea firmei de impresariat

Gabriel Peneș / 15.02.2021, 22:17
Florinel Coman renunță la colaborarea cu Becali. A primit confirmarea din partea firmei de impresariat

Intrat în al 4-lea sezon la FCSB, „Mbappe de România” face o mișcare îndrăzneață. Florinel Coman renunță la colaborarea cu Becali. A primit confirmarea din partea firmei de impresariat. Atacantul de 22 de ani a sperat, multă vreme, într-un contract bun în străinătate. Asemănător celui obținut de Dennis Man. Coman, însă, a „ratat” un asemenea transfer, iar jocul lui e, parcă, marcat de această apăsare. El speră că un alt impresar îi va putea aduce contractul dorit.

Florinel Coman renunță la colaborarea cu Becali

Florinel Coman renunță la colaborarea cu Becali. A primit confirmarea din partea firmei de impresariat. Conform ProSport, frații Victor și Giovanni Becali și-ar fi dat acordul verbal, din postura de consilieri. Tehnic, atacantul de la FCSB era reprezentat de firma condusă de Dragoș Sârbu. Care nu este alta, decât cea la care frații Becali au fost nevoiți să renunțe prin sentința ce-i și condamna la închisoare. Dar, „șefii” adevărați au rămas tot frații Becali.

Aceștia i-au transmis fotbalistului că nu au nicio problemă cu decizia lui. În plus, ei îi vor căuta în continuare o echipă importantă în străinătate la care să se transfere de la FCSB, chiar și în lipsa unui contract de reprezentare. Victor și Giovanni Becali au fost oamenii din „umbra” celor mai importante transferuri din fotbalul românesc în ultimele luni: Valentin Mihăilă și Dennis Man, la Parma. De pe urma acestor tranzacții, Craiova s-a ales cu 8,5 milioane de euro, iar FCSB cu 13 milioane de euro.

Florinel Coman renunță la colaborarea cu Becali. A primit confirmarea din partea firmei de impresariat
Florinel Coman renunță la colaborarea cu Becali. A primit confirmarea din partea firmei de impresariat ai cărei consilieri sunt Giovanni și Victor Becali/Sursa foto: prosport.ro

A primit confirmarea din partea firmei de impresariat

Încă din decembrie, atacantul FCSB a solicitat firmei lui Dragoș Sârbu, a cărei imagine sunt frații Becali, să rezilieze contractul lor de reprezentare, scrie prosport.ro. Nemulțumirea principală a jucătorului ar fi venit prin prisma faptului că lui nu i s-a găsit un club în străinătate. Asta, deși se aflase la un moment dat într-o formă excelentă.

Nu e nicio problemă între noi și Florinel, nu ne leagă un contract. Oricum, tot timpul la mine a fost vorba despre mers pe încredere și nu am invocat un contract. Eu fac contract atunci când aduc oferta și intrăm în negocierile de transfer, declara Giovanni Becali pentru GSP, citat de prosport.ro.

„Mbappe de România” este, deja, în al patrulea sezon la FCSB

Între timp, lucrurile au avansat, contractul a fost reziliat pe cale amiabilă. Cei din firma lui Dragoș Sârbu ar bănui că în spatele deciziei sportivului s-ar fi aflat Pietro Chiodi. Fostul colaborator al fraților Becali le-a luat toți jucătorii în momentul în care cei doi au intrat la pușcărie. Chiodi l-ar fi „vânat” pe Coman de multă vreme. El îl cunoaște pe atacant de pe vremea când juca pentru Viitorul și a fost printre primii pe care a vrut să îi ia la firma lui. Acum, agentul italian a fost suspectat că i-ar fi promis, probabil, un transfer în Serie A.

„Mă voi transfera cu impresarul care aduce oferta pentru mine”, ar fi transmis Coman celor din jurul său, conform ProSport.

Coman a ajuns la FCSB în vara lui 2017 de la Viitorul, pentru 3 milioane de euro. Gigi Becali îli găsise noua „perlă”. Milionarul din Pipera nu ezita să-l compare cu Mbappe. I-a fixat o clauză de reziliere enormă, de 100 de milioane de euro. Între timp, Florinel  a oscilat prestațiile bune, cu perioade „anonime” de joc. Au apărut, treptat, alte „perle”, cea mai recentă fiind Octavian Popescu. Iar transferul lui Dennis Man la Parma probabil că nu i-a picat bine atacantului de – încă – 22 de ani. dar care riscă să piardă „fereastra de oportunitate” maximă, ca vârstă și posibil salariu.