Care e cea mai tare declarație dată de Ronaldo în interviul pentru Piers Morgan

Bordei Radu 15.11.2022, 16:50
Care e cea mai tare declarație dată de Ronaldo în interviul pentru Piers Morgan

Cristiano Ronaldo a șocat pe toată lumea cu interviul acordat lui Piers Morgan. A fost o declarație de război a portughezului adresată clubului la care este legitimat. Portughezul a oferit multe declarații tari, dar moderatorul a ales-o pe favorita lui.

Cu ce a rămas Piers Morgan după interviul cu CR7. „Asta este declarația care m-a lăsat fără cuvinte”

Controversatul om de televiziune a dat lovitura cu acest interviu, unul din puținele momente când portughezul oferă declarații publice. CR7 nu a menajat pe nimeni de la Manchester United, mai ales că acum se pregăteșete de Campionatul Mondial, principalul său obiectiv. Este evident că din ianuarie fotbalistul va căuta să plece.

Superstarul portughez a oferit multe declarații acide, dar Piers Morgan a scos în evidență doar una. Când l-a întrebat pe fotbalist de ce i-a oferit tocmai lui interviul, Ronaldo a răspuns imediat: „Pentru că îmi place de tine, de aceea am acceptat”. Omul de televiziune nu a ezitat să o scoată în evidență. „Cea mai tare declarație a serii”, a glumit Piers Morgan, după interviul care a atraz milioane de vizualizări.

Cristiano Ronaldo a ieșit la atac și l-a criticat dur pe Erik ten Hag

După despărțirea de Juventus, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a revenit la Manchester United în vara anului trecut. Portughezul nu a avut însă parte de o primire prea bună, multe lucruri fiind total schimbate pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo a lipsit de la ultimele două partide disputate de Manchester United. Conflictul dintre starul portughez și antrenorul Erik ten Hag se pare că este tot mai aprins. Ronaldo este extrem de nemulțumit că tehnicianul olandez îl folosește foarte puțin, fiind mai tot timpul rezervă. În plus, Ten Hag nu l-a iertat pe lusitan după ce acesta a avut un gest necontrolat la finalul meciului cu Tottenham Hotspur. Pe fondul acestei situații, despărțirea dintre Ronaldo și Manchester United este iminentă.

Nemulțumit de tot ce s-a întâmplat de la revenirea sa pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo a oferit un interviu în care a lansat mai multe atacuri dure. Principalii vizați au fost Erik ten Hag, Ralf Rangnick și Wayne Rooney. Lusitanul a explicat clar că nu-l respectă pe Ten Hag deoarece nici acesta nu-i oferă respect la rândul său.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit publicației The Sun.