Conducerea lui Manchester United a luat primele măsuri împotriva lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez a fost amendat

Olteanu Ștefan 14.11.2022, 18:17
Conducerea lui Manchester United a luat primele măsuri împotriva lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez a fost amendat

Cristiano Ronaldo (37 de ani) urmează să fie amendat de conducerea lui Manchester United, după ce recent a făcut o serie de dezvăluiri din culisele clubului de pe Old Trafford. Interviul pe care starul portughez i l-a acordat renumitului jurnalist britanic Piers Morgan este cap de afiș în presa internațională.

„Va fi amendat cu un milion de lire sterline!”. Conducerea lui Manchester United răspunde la interviul acordat de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a făcut o serie de declarații halucinante într-un interviu pe care i l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, iar acum starul portughez va avea un nou conflict de rezolvat cu oamenii din conducerea lui Manchester United.

Starul portughez a dezvăluit mai multe secrete din culisele clubului de pe Old Trafford, iar asta i-a deranjat cel mai tare pe șefii „diavolilor”.

„Au încercat să mă forțeze să plec. Mă simt trădat. Sincer, nu ar trebui să spun asta. Nu-mi pasă, oamenii trebuie să știe adevărul”, i-a declarat Ronaldo, printre altele, lui Piers Morgan.

Britanicii de la Metro au aflat prima măsură luată de conducerea lui Manchester United.

„Cristiano Ronaldo va fi amendat cu un milion de lire sterline de Manchester United, pentru interviul acordat lui Piers Morgan. Suma reprezintă salariul lui pe două săptămâni”, au notat jurnaliștii britanici.

Amenda aceasta vine după o alta tot de un milion de lire sterline, pe care Ronaldo a primit-o la finalul lunii octombrie. În runda cu numărul 12 din Premier League, pe 19 octombrie, portughezul a refuzat să intre pe teren la cererea antrenorului, iar în minutul 90 a plecat spre vestiare.

Și atunci, șefii lui United l-au sancționat cu un milion de lire sterline, de altfel aceasta fiind și cea mai mare amendă din istoria fotbalului, după cum a informat Mirror.

Urmează despărțirea în ianuarie?

La fel ca multe alte campionate, Premier League s-a oprit deja, din cauza pauzei care este generată de Campionatul Mondial din Qatar. Manchester United va juca următorul meci oficial abia pe 20 decembrie, în Cupa Ligii, contra lui Burnley.

Este interesant de văzut care va fi situația lui Ronaldo la acea dată. După ultimele declarații oferite este de așteptat ca în ianuarie să plece de pe Old Trafford.

Portughezul nu se înțelege bine nici cu antrenorul Erin ten Hag, iar în interviul acordat lui Piers Morgan a transmis că nici măcar nu îl respectă pe olandez:

„Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere.

Mă simt trădat. (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Contractul său cu Manchester United mai este valabil până la data de 30 iunie 2023. Pe 5 februarie, Cristiano Ronaldo va împlini vârsta de 38 de ani.