Care e situația lui Vali Gheorghe. Scad șansele ca jucătorul Astrei să ajungă la FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 30.08.2021, 15:12
Care e situația lui Vali Gheorghe. Scad șansele ca jucătorul Astrei să ajungă la FCSB

Vali Gheorghe este unul dintre fotbaliștii doriți de Gigi Becali pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri. Fotbalistul de bandă stângă în vârstă de 24 de ani este ar putea fi disponibil pentru o sumă destul de mică, din cauza situației delicate de la Astra Giurgiu.

Edi Iordănescu a spus în mod explicit că FCSB are nevoie urgentă de câteva transferuri pentru a putea emite pretenții în lupta pentru titlu. De altfel, Gigi Becali chiar i-a promis noului său antrenor că îi va aduce 3-4 jucători în perioada următoare. Lucru care nu s-a întâmplat încă.

Noi detalii despre situația lui Vali Gheorghe

Finanțatorul echipei roș-albastre a vorbit din nou despre acest subiect. El a spus că e o chestiune de timp până când revenirea lui Claudiu Keșeru va fi anunțată oficial. De asemenea, a dat noi detalii despre situația lui Vali Gheorghe, dar și a lui Deian Sorescu.

În ceea ce-l privește pe dinamovist, lucrurile sunt destul de clare. Becali a anunțat că le-a făcut o ofertă celor de la Dinamo și așteaptă un răspuns.

În cazul lui Valentin Gheorghe, situația s-a complicat destul de mult în ultimele zile. Gigi Becali a dezvăluit există niște neconcordanțe între oferta sa și ce își doresc cei de la Astra.

Potrivit spuselor lui Becali, oficialii clubului giurgiuvean ar vrea să îl cedeze pe Gheorghe sub formă de împrumut. În timp ce el și-ar dori să îl transfere definitiv.

Vorbim de transferuri dacă pleacă un jucător. Vine azi Keseru, o să vedeți. I-am făcut o ofertă lui Dinamo pentru Sorescu, dacă acceptă foarte bine. Eu, la Vali Gheorghe, știam că îl dau împrumut cu procente, iar acum le-am transmis că vrem să îl luăm definitiv cu procente, fără bani”, a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB încearcă să le dea marea lovitură celor de la CFR Cluj

După înfrângerea rușinoasă din derby-ul cu CFR, a apărut informația conform căreia echipa roș-albastră ar încerca readucerea lui Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian în vârstă de 33 de ani este nemulțumit de îndepărtarea din club a președintelui Marian Copilu. Așa că și-ar dori să plece de la echipa campioană.

De asemenea, FCSB ar căuta un nou portar după ce Andrei Vlad a avut o nouă prestație slabă în Gruia. Și nu este prima din acest sezon. El a fost foarte aproape să fie cedat la Universitatea Craiova după eliminarea echipei sale din turul 2 preliminar al Conference League în fața kazahilor de la Shakhter Karagandy.