Carlo Ancelotti, dezvăluiri din culisele lui PSG. Tehnicianul italian a fost uluit de atitudinea șeicilor de pe Parc des Princes

Dragos Stefanescu 26.04.2022, 21:44
Carlo Ancelotti, dezvăluiri din culisele lui PSG. Tehnicianul italian a fost uluit de atitudinea șeicilor de pe Parc des Princes

Real Madrid are un parcurs excelent în acest sezon. Madrilenii sunt la un pas de cucerirea unui nou titlu în La Liga și vor juca în semifinalele Champions League. Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid, a dezvăluit recent un episod care l-a dezamăgit profund, petrecut în perioada în care o antrena pe PSG. Italianul a fost uluit de atitudinea șeicilor de la Paris, care luau decizii fără a sta prea mult pe gânduri.

Real Madrid, sezon excelent în La Liga și Champions League. Madrilenii sunt la un pas de cucerirea unui nou titlu de campioni

Real Madrid are un parcurs excelent în acest sezon. Madrilenii sunt foarte aproape de câștiga titlul în La Liga și sunt calificați în semifinalele Champions League. Artizanul principal al acestor succese este tehnicianul Carlo Ancelotti. Italianul a preluat-o pe Real Madrid în vara anului 2021 și a reușit să o readucă pe culmile gloriei atât în campionat dar și în Champions League. În sferturile de finală ale competiției, madrilenii au eliminat-o pe PSG după o dublă manșă extrem de spectaculoasă.

Carlo Ancelotti, episod uluitor din perioada în care o antrena pe PSG. Italianul a fost dezamăgit de atitudinea șeicilor de pe Parc des Princes

Carlo Ancelotti a antrenat-o pe PSG în perioada ianuarie 2012 – iunie 2013, reușind să cucerească titlul în Ligue 1. Tehnicianul italian a dezvăluit recent un episod uluitor care l-a determinat să nu continue la cârma parizienilor. După o înfrângere și o victorie obținute în Ligue 1, PSG urma să o înfrunte pe FC Porto în Champions League. Înaintea partidei, conducătorii de pe Parc des Princes i-au transmis că va fi demis dacă nu va câștiga.

Am mers acolo mulțumită lui Leonardo, pe care l-am antrenat ca jucător. Era un club pe care Qatar abia îl cumpărase. Mi-a plăcut proiectul și încă nu aveau un antrenor. În al doilea an, nu erau prea mulțumiți de mine.

După un meci în Champions League, când trecusem deja de grupe, am pierdut un meci în campionat, 1-2 cu Nice. Apoi, am câștigat cu Evian, 4-0. Atunci mi-au spus că, dacă nu câștig împotriva celor de la Porto, mă vor concedia.

I-am întrebat cum îmi pot spune acest lucru pentru că încrederea dintre noi este distrusă. În februarie, am decis că voi pleca, chiar dacă ei voiau să îmi prelungesc contractul”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de GetFootballNewsFrance.

Real Madrid, lovitură pe piața transferurilor. Antonio Rudiger va juca pe Santiago Bernabeu din această vară

În ciuda rezultatelor foarte bune din acest sezon, conducerea lui Real Madrid are gânduri mari pentru mercato-ul din vară. Marilenii se pare că au reușit deja o primă mutare importantă. Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Real Madrid a ajuns la un acord verbal cu Antonio Rudiger (29 de ani). Cele două părți se aflau de ceva timp în discuții avansate. Internaționalul german își termină contractul cu Chelsea în această vară, astfel el va ajunge gratis pe Santiago Bernabeu. Conform sursei citate, detaliile contractului vor fi stabilitae în zilele următoare. Se pare că înțelegrea germanului cu madrilenii va fi una de lungă durată.

Urmăriți Playsport.ro și pe