Revoluție la PSG! Conte vrea să le impună reguli dure lui Messi, Neymar și Mbappe

Ștefănescu Dragoș / 26.04.2022, 19:19
Revoluție la PSG! Conte vrea să le impună reguli dure lui Messi, Neymar și Mbappe

PSG și-a adjudecat al 10-lea titlu de campioană a Franței, dar situația nu este calmă pe Parc des Princes. În această vară se așteaptă schimbări majore la formația pariziană. Unul dintre cei care vor pleca de la Paris este chiar antrenorul Mauricio Pochettino. Antonio Conte se pare că îl va înlocui pe banca tehnică. Tehnicianul italian vrea să impună la PSG câteva reguli stricte, care i-ar afecta direct pe Messi, Neymar și Mbappe.

PSG se pregătește de schimbări majore. Antonio Conte vrea să impună reguli stricte pe Parc des Princes

PSG a cucerit al 10-lea titlu de campioană în Ligue 1, însă situația este tensionată pe Parc de Princes. Eliminarea prematură din Champions League a produs un adevărat cutremur la Paris. Vedetele echipei au fost contestate vehement de către fani, iar mai multe schimbări sunt preconizate să aibă loc în această vară.

Unul dintre cei care vor pleca de la PSG este chiar antrenorul Mauricio Pochettino. Conducerea parizienilor i-a găsit deja înlocuitor, acesta fiind Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham Hotspur. Conform celor de la RMC Sport, italianul vrea un salariu anual de 30 de milioane de euro pentru a o prelua pe PSG. Dacă va ajunge la un acord cu șefii parizienilor, Conte va veni pe Parc des Princes însoțit de propriul staff. Mai mult, tehnicianul italian vrea să controleze în totalitate transferurile ce se vor face la formația pariziană. Fiind recunoscut ca un antrenor foarte strict, Conte și-a creionat deja planul prin care vrea să-i țină sub control pe jucătorii lui PSG. Sursa citată susține că tehnicianul italian vrea ca echipa pariziană să angajeze un ”director de rețele de socializare”, pentru a controla activitatea jucătorilor în mediul online.

În privat, Conte spune că este sătul de ceea ce el numește ”jucătorii de Instagram”, prea numeroși în fotbalul din ziua de astăzi”, au notat cei de la RMC Sport.

Plecări în masă de la PSG. Nume grele vor părăsi Parc des Princes în această vară

În afara lui Mauricio Pochettino, mai mulți jucători vor pleca în vară de la PSG. Printre aceștia se numără argentinienii Angel Di Maria, Mauro Icardi și Leandro Paredes.

După șapte ani petrecuți pe Parc des Princes, Angel Di Maria se află în ultimul an de contract cu PSG. Argentinianul ar putea pleca liber de contract la finalul acestui sezon, având în vedere că parizienii nu i-au făcut vreo ofertă de prelungire a înțelegerii. Conform celor de la AS, PSG va încerca să-i vândă la vară pe Mauro Icardi și Leandro Paredes. Cei doi argentinieni nu au reușit să se impună în primul ”11” al lui Pochettino.

Kylian Mbappe este foarte aproape să semneze cu Real Madrid, iar viitorul lui Sergio Ramos pe Parc des Princes este incert. Spaniolul a jucat extrem de puțin în acest sezon din cauza accidentărilor și a fost contestat la scenă deschisă de fanii parizienilor.

Un alt jucător important ce s-ar putea despărți de PSG în această vară este Wijnaldum. Acesta nu este mulțumit de situația sa la echipa pariziană. Gianluigi Donnarumma este alt nume greu ce ar putea pleca de pe Parc des Princes. Evoluțiile portarului italian au fost oscilante, fără a oferi siguranța de care are nevoie PSG.