Casă, dulce casă! Nedelcu, foarte aproape de o revenire în Liga 1! ”Azi vom decide dacă îl luăm”

Moldoveanu Camelia / 18.01.2022, 19:19
Casă, dulce casă! Nedelcu, foarte aproape de o revenire în Liga 1! ”Azi vom decide dacă îl luăm”

Dragoș Nedelcu are șanse mari să revină în Liga 1, însă nu la FCSB. Fotbalistul l-a ascultat pe Gigi Becali și și-a ales echipa potrivită, asta după ce a primit acceptul patronului de a reveni în România. Acționarul unui club a dezvăluit mutarea care ar putea avea loc în cel mai scurt timp.

O echipă din Liga 1 îl vrea pe Dragoș Nedelcu

Mijlocașul defensiv în vârstă de 24 de ani este împrumuta de 6 luni la Fortuna Dusseldorf. Din nefericire Nedelcu nu s-a acomodat prea bine la echipa din liga a doua a Germaniei și dorește să revină în România.

Cotat la 400.000 de euro pe Transfermarkt, fotbalistul împrumutat în iulie 2021 în Germania a jucat doar 11 meciuri până acum. Este de menționat că în ultimele 3 luni a prins doar trei meciuri, toate sub 60 de minute pe teren, în Zweite Bundesliga. Cu toate acestea, se pare că Gică Hagi și-l dorește înapoi. Lansat de „Rege” în fotbal, Dragoș Nedelcu ar putea face parte din proiectul Farul Constanța.

Ciprian Marica este cel care a făcut dezvăluirea, însă pentru ca transferul să se poată realiza trebuie ca Gică Hagi să rezolve alte probleme.

Astăzi vor fi discuții la club despre Nedelcu și vom decide dacă îl luăm sau nu. Sunt și negocieri cu jucători care e posibil să plece. Avem un buget stabilit, nu putem să facem risipă cu banii”, a declarat Ciprian Marica pentru GSP.ro.

Are interzis de la Gigi Becali să meargă la CFR Cluj

Dragoș Nedelcu (24 de ani) nu a reușit să impresioneze la Fortuna Dusseldorf, echipă la care a fost împrumutat de la FCSB până la finalul sezonului. Astfel, formația din a doua ligă din Germania a hotărât să rupă contractul cu românul. În această situație, Nedelcu se va întoarce în România. Cum la FCSB nu mai este dorit, Nedelcu a ajuns se pare la un acord cu o altă echipă din Liga 1. Pentru ca împrumutul să se poată efectua este nevoie de acordul celor de la FCSB.

Gigi Becali a declarat că nu se împotrivește împrumutului lui Nedelcu în Liga 1, doar că are o singură pretenție. Finanțatorul de la FCSB este de acord cu împrumutul jucătorului la orice echipă, mai puțin la CFR Cluj.

Habar nu am, nu știu unde merge Nedelcu, pe cuvânt. M-a sunat Meme, mi-a spus că a vorbit cu Nedelcu, că are acceptul în România, vrea să vină, și că trebuie să îi dăm și noi acceptul. I-am zis că da, să îi dea acceptul, dar nu la CFR, cu care ne batem noi. În rest, la oricine poate să meargă. Meme a zis și la Universitatea Craiova și i-am zis că nu. La Craiova nu contează, singura echipă la care nu are voie la CFR, atât. Nu e bine să dai un jucător să meargă la echipa care se bate la titlu”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.