Misterul relației dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a ieșit la iveală. Fostul fotbalist a dezvăluit cum a fost posibil

Moldoveanu Camelia 04.01.2022, 08:06
Misterul relației dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica a ieșit la iveală. Fostul fotbalist a dezvăluit cum a fost posibil

Scandalul uriaș dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica nu s-a încheiat și, probabil, nu o să se încheie prea curând. Însă, puține persoane știu cât de apropiați au fost cei doi în trecut și cum se raportau, de fapt, unul la celălalt. Fostul fotbalist a dezvăluit un episod necunoscut până acum.

Ciprian Marica a elucidat misteru relație dintre el și Ilie Năstase

La finalul anului 2021 un mare scandal zguduia lumea sportului românesc. Fostul fotbalist și fostul jucător de tenis au intrat într-un conflict uriaș, în ciuda faptului că până în acel moment păreau că au o relație indestructibilă. Mai mult, Ciprian Marica l-a și nășit pe Ilie Năstase la cea de-a cincea căsătorie, cea cu Ioana Simion.

Însă, multă lume și-a pus o întrebare foarte simplă: Cum a putut Ciprian Marica să-i fie naș lui Ilie Năstase dacă nu este căsătorit cu partenera sa, Ioana Marcu?

Se pare că Ciprian Marica a făcut un mare efort pentru a putea să-i fie naș primului lider ATP. Mai exact, fostul internațional român a cerut o derogare specială de la Biderica Ortodoxă Română.

Nu sunt căsătorit, fiindcă nu cred în tainele căsătoriei. Nu cred că un act poate schimba starea dintre noi doi. Când vom simți asta, o vom face, dar deocamdată ne e bine cum suntem.
(n.r.: Atunci cum ai putut să-l cununi pe Ilie Năstase?) S-a putut. Am obținut o derogare”, a mărturisit Marica.

Vezi pe PlaySport.ro cum a fost ironizat Ciprian Maica după ce a fost iar fotografiat la hotel.

Avocații lui Ion Țiriac îi oferă consultanță lui „Nasty”  în disputa cu Marica

„Nasty” a susținut că fostul atacant al echipei naționale, care este și nașul său, l-ar fi scos din fundația pe care au înființat-o împreună și care deține o bază cu mai multe terenuri de fotbal și tenis.

Mai mult, fostul fotbalist a explicat și că este dispus să facă un pas înapoi pentru a nu risca o deteriorare definitivă a relației cu finul său. El chiar a dezvăluit că i-a sugerat lui Ilie Năstase să apeleze la Ion Țiriac pentru a rezolva aceste divergențe.

Concret, Marica l-a trimis la avocații omului de afaceri pentru a primi consultanță în acest caz și de a rezolva amiabil aceste probleme. Fostul tricolor a pus accentul în mai multe rânduri pe faptul că își dorește să primească unele garanții pentru investiția pe care a făcut-o în această bază de pregătire.

Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase. La momentul respectiv, Ilie avea încredere în mine, astăzi nu mai are încredere. Dorește un alt ideal. Lucrurile au luat o altă întorsătură.

La momentul în care Ilie mi-a spus că nu mai e de acord cu înțelegerea făcută sau că nu a înțeles deal-ul pe care l-am făcut, i-am spus că nu-i nicio problemă să schimbe deal-ul sau să-l facă cu oricine altcineva își dorește. Singura condiție a fost să-mi protejeze sau să-mi garanteze investiția pe care am făcut-o aici. Era o sumă datoare, plus 10 milioane de lei pe care eu i-am investit aici în reabilitarea bazei sportive. Baza Voința este în proprietatea statului.

Singurul meu obiectiv e ca, până la finalitatea contractului, să am o garanție asupra banilor pe care i-am câștigat în fotbal și pe care i-am investit aici. Fundația are niște datorii pe care eu mi le-am asumat. Nu l-am dat afară pe Ilie Năstase din fundație! Despre ce vorbim? Ilie Năstase este în fundație în continuare ca membru fondator.

Nu l-a scos nimeni din fundație. Nu mai este președinte, într-adevăr. Nu mă cert cu Ilie Năstase! Eu cedez în situația asta, înainte să fie un scandal. Nu e o miză, pentru că am explicat care e situația terenului. Terenul de 50 de milioane e al statului. Eu am investit aici două milioane de euro! Eu l-am rugat pe Ilie să-l sune pe Ion Țiriac și să-i ceară un avocat! Am fost la avocatul lui Țiriac și a rămas să ne vedem după ce se uită pe acte. Eu sunt cel mai la risc, pentru că am investit într-un teren al statului!”, a spus Ciprian Marica la Pro TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe