Căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc, în pericol. Ce se întâmplă cu cea mai mediatizată pereche din sportul românesc

Moldoveanu Camelia / 15.05.2021, 12:38

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de câțiva ani și nu surprinde pe nimeni faptul că cei doi îndrăgostiți au planuri de nuntă. Fericitul eveniment este pus în pericol în acest moment de mai mulți factori.

Căsătoria Simonei Halep cu Toni Iuruc, în pericol. Ce îi împiedică să fie fericiți

Simona Halep Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc se mai căsătoresc? Ce se întâmplă cu cea mai mediatizată pereche din sportul românesc

Vestea relaxării restricțiilor este una extrem de bună pentru cuplul Halep – Iuruc, mai ales pentru că cei doi plănuiesc să se căsătorească curând. Cât de curând? Potrivit unor apropiați, fericitul eveniment ar fi fost programat pentru anul acesta, înainte de Roland Garros. Dacă planurile sunt încă valabile, accidentarea Simonei Halep pune în pericol nunta cu iubitul său, Toni Iuruc. Cel mai probabil campioana noastră nu-și dorește ca nunta sa să fie umbrită de niciun eveniment nefericit.

S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare.

Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor. Ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, au spus apropiații, potrivit retetesivedete.

Amânarea nunții este pe placul părinților Stere și Tania. Ei ar prefera să fie chiar anulată

Simona Halep și-ar fi dorit să se căsătorească încă de anul trecut, însă pandemia i-a pus „bețe în roate”. Sau poate că restricțiile nu ar fi fost o problemă chiar atât de mare pentru ea dacă părinții nu s-ar opune acestei relații.

Potrivit ziare.com, Stere și Tatiana, părinții Simonei Halep, nu-l vor în familia lor pe Toni Iuruc. Această respingere ar veni, în primul rând, din cauza faptului că omul de afaceri este mult mai mare decât jucătoarea de tenis. Mai mult, cu toate că este machedon, ceea ce ar fi ideal pentru familia Halep, Toni Iuruc a făcut „păcatul” de a mai fi căsătorit. Printre aromâni acest lucru este neobișnuit și greu de acceptat de către o familie care ține la cultură și tradiții.

Toni Iuruc n-a mai fost căsătorit o singură dată, ci de două ori, ceea ce este și mai grav. Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață, a fost prima sa soție. După acest eșec el a cunoscut-o pe Liana, cea care i-a devenit soție după doi ani de relație. Cei doi au avut parte de o nuntă fabuloasă la un club de fițe din Mamaia. Credea că e iubirea vieții lui, dar mariajul s-a încheiat după numai zece luni. Infidelitatea soției lui Toni Iuruc a fost motivul destrămării căsniciei. Toni a divorțat în momentul în care Liana era însărcinată în cinci luni. Însă acesta nu a aflat dacă bebelușul născut este al lui sau al amantului fostei sale soții.

Simona Halep vrea să fie mămică

Simo este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume în acest moment. Cu toate că se bucură de faimă, bani și succes profesional, ea încă nu este complet împlinită. Halep a vorbit într-un interviu pentru Andi Moisescu despre senzația care ar depăși orice trofeu câștigat, un copil.
Iubita lui Toni Iuruc și-a dezvăluit cel mai important plan personal. Ea își dorește să devină mamă pentru că „viața bate tenisul”.

Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus sigură pe ea Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.