Cât câștigă Mihai Stoichiță la FRF pentru contraperformanțele înregistrate de echipa națională

Radu Bordei 01.10.2022, 17:44
Cât câștigă Mihai Stoichiță la FRF pentru contraperformanțele înregistrate de echipa națională

Unul din cei mai contestați oameni, după rezultatele slabe ale echipei naționale, este directorul tehnic Mihai Stoichiță. Foarte multă lume i-a cerut demisia, alături de președintele Răzvan Burleanu. Un oficial din Superliga a prezentat și salariul pe care acesta l-ar încasa de la FRF.

S-a aflat salariul pe care îl câștigă Mihai Stoichiță de la Federație. Cu cât este remunerat unul din principalii artizani ai eșecurilor din ultimii ani

Florin Prunea a stârnit un adevărat scandal, după ce a anunțat că președintele Răzvan Burleanu ar câștiga peste 20.000 de euro, lunar. Răspunsul federalilor a venit prompt și s-a aflat că, în realitate, șeful de la Casa Fotbalului ar fi remunerat cu aproximativ 4000 de euro. Iar directorul tehnic ar câștiga jumătate din această sumă. Informația a fost oferită de Daniel Stanciu, oficial la FC Argeș.

M-a surprins salariul foarte mic pe care-l încasează Mihai Stoichiță. E un pic peste 2.000 de euro, dar e puțin în condițiile în care aleargă foarte mult. Și pot să confirm și salariul președintelui Burleanu. Chiar i-am văzut fluturașul, a fost o întâmplare. 20.000 de lei încasează. Nu mi se pare un salariu mare, mai ales când gestionezi un asemenea buget, de 20 de milioane. Sunt salarii mai mari pe la handbal sau baschet, a precizat Stanciu, la Digisport

Se pregătește debarcarea lui  Stoichiță de la FRF

Burleanu a ajuns la concluzia că nu schimbarea selecționerilor este soluția. Președintele FRF negociază în acest moment demiterea lui Mihai Stoichiță. Jurnalistul Decebal Rădulescu a făcut acest anunț.

Informația brută este următoarea: Federația se gândește serios să-l demită pe Mihai Stoichiță. S-au făcut pași serioși în acest sens, o negociere financiară. Hotărărea s-ar fi luat după ce au fost consultați mai mulți membri ai Comitetului Executiv și după ce diferite personaje din Federație au mers la Burleanu și au spus „Trebuie să facem treaba asta”.

Știu că a fost contactat deja un om pentru a-i lua locul lui Mihai Stoichiță. Omul ăla e Ilie Dumitrescu, din informațiile mele. Apoi vor încerca să mai coopteze pe cineva din Generația de Aur, pentru partea de juniori, tineret, de la FRF. E vorba despre un fost mare internațional, care stă în Cluj. A fost în tribună la ultimul meci al naționalei, alături de un angajat al FRF.

E clar că vor să facă un pas pentru a-și spăla imaginea. Aflu că Gică Popescu le-ar fi spus foștilor colegi din Generația de Aur că n-ar fi corect și normal să se implice într-un proiect de-ale lui Burleanu în acest moment, a spus Decebal Rădulescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe