Cel mai acid atac la adresa președintelui Federației Române de Fotbal: „Răzvan Burleanu e ca Bubico”

Bordei Radu 29.09.2022, 23:21
Cel mai acid atac la adresa președintelui Federației Române de Fotbal: „Răzvan Burleanu e ca Bubico”

Ultimele rezultate ale naționalei i-au dat prilejul lui Florin Prunea să lanseze un nou atac la adresa lui Răzvan Burleanu. Fostul internațional l-a făcut praf pe președintele Federației, pe care îl consideră responsabil de situația grea a fotbalului românesc.

Florin Prunea, atac brutal la Răzvan Burleanu. „Cum să plece când ia 30.000 de euro lunar? Poate Dan Petrescu să câștige mai mult”

Prunea nu ratează niciun moment pentru a-și continua războiul său personal cu președintele FRF. Fostul mare portar are și motive, după ce naționala României a reușit o nouă contraperformanță. Tricolorii au retrogradat în a treia grupă valorică a Ligii Națiunilor. Cu toate acestea, Prunea nu l-a criticat pe Edi Iordănescu, ci s-a îndreptat spre Burleanu. 

Este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc, are salariu mai mare ca jucătorii sau antrenorii. Ia 30.000 de euro în mână, cred că doar dan Petrescu îl depășește. Păi cum să plece acest mini-președinte? În Italia toți au plecat când s-a ratat calificarea la Mondial, dar la noi nu plătește nimeni, niciodată.

Pot să-i pună suporterii ținta pe casă, el tot nu pleacă de acolo. Burleanu e Bubico, așa îi spun eu, în glumă. Suporterii scandează meci de meci, ce se întâmplă la noi este unic. Nimeni n-a mai fost atât de contestat în Europa, a declarat Prunea, la Prosport Live

Cine este la fel de vinovat ca Burleanu, în Federație. „Eu îl dădeam afară, a făcut mișto de toată lumea”

Nici omul responsabil de numirile selecționerilor la toate naționalele, Mihai Stoichiță, nu a scăpat de barajul lui Prunea. Mai ales că fostul antrenor a avut o reacție controversată la finalul partidei cu Bosnia.

Am văzut că Stoichiță a zis că n-am retrogradat. V-a luat la mișto, inclusiv pe suporterii echipei naționale.Stoichiță nu e om de fotbal, știu eu mai multe lucruri despre el. După ce a făcut mișto de toată lumea, când a zis că n-am retrogradat, eu îl dădeam afară pe Stoichiță, dacă eram președintele Federației. Dar sunt multe încrengături acolo

Am văzut că Burleanu a declarat că e foarte fericit că am retrogradat în grupa următoare din Liga Națiunilor, că vom câștiga meciuri. Este fără precedent, suntem cu un picior în lumea a patra! Și nu aș zice că va fi ușor. Păi eu nu cred că batem Luxemburg, uitați-vă ce rezultate au avut la nivel de club și națională. Dacă vrea să schimbe ceva, măcar în ultimul moment, să dea pe toți afară și să aducă oameni care se pricep, a declarat Prunea