Cât costă biletele la finala Cupei României, Sepsi – FC Voluntari

Moldoveanu Camelia / 13.05.2022, 21:16
Cât costă biletele la finala Cupei României, Sepsi – FC Voluntari

Meciul Sepsi – FC Voluntari se joacă joi, 19 mai, de la ora 20:30, iar biletele au fost puse în vânzare. Finala Cupei României, ediția 2021-2022, o să fie transmisă în format live text pe playsport.ro.

S-au pus în vânzare biletele pentru Sepsi – FC Voluntari

Finala Cupei României din ediția 2021-2022 o să se dispute între Sepsi – FC Voluntari, pe stadionul Giulești. FRF a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru suporterii neutri. Prețul unui bilet este de 50 RON în tribună și 25 RON la peluză.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Bineînțeles, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Mihai Rotaru a fost extrem de supărat după eliminarea echipei sale din semifinalele Cupei României

Lui Mihai Rotaru i s-a prezentat o știre conform căreia Mirel Rădoi ar avea șanse să îl înlocuiască pe Reghecampf în această vară. Finanțatorul Universității Craiova a demontat această informație, dar nu a negat posibilitatea unei colaborări pe viitor cu fostul selecționer al României.

„Foarte mare tristețe. E o decepție foarte mare. Când pierzi ambele obiective, la maniera asta, sigur că e o tristețe. Trebuie să ne apucăm de muncă, începând din seara asta. S-au gestionat foarte prost anumite situații în atac. Andrei o are acolo să înscrie, imediat luăm gol.

Ca bani nu ne afectează. Dar ca glorie da. Identitatea unei echipe este dată și de trofee. Este un venit neîncasat că în momentul ăsta nu îi avem în buzunar.

Nu iau decizii la cald. Din punctul meu de vedere, Laurențiu a început o treabă, trebuie să o continue. Am greșit cu toții. Trebuie să facem tot ce putem ca în sezonul viitor să începem sub alte auspicii și să continuăm sub alte auspicii. (n.r. Despre gestul lui Nicușor Bancu, în urma căruia acesta a fost eliminat în finalul meciului) Este incalificabil, iar Bancu va plăti.

(n.r. Despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să îl înlocuiască pe Reghecampf în viitorul apropiat) Povești, povești de seară. Asta nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate să fie noul antrenor, peste o lună, peste trei, peste un an. (n.r. Laurențiu Reghecampf) Mai are contract încă un an. Dar nu am luat în calcul. Nu luăm în calcul o schimbare de antrenor în acest moment.

Cu siguranță avem un lot cu care putem câștiga campionatul, dar asta nu înseamnă că nu vrem să fim mai buni. Sunt unele posturi unde nu avem doi jucători de aceeași valoare”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.