Jucătorii lui Sepsi, fără secrete. Cum au eliminat Universitatea Craiova din Cupa României: „Ne așteptam ca ei să cadă”

Octavian Vasilescu / 12.05.2022, 21:57
Jucătorii lui Sepsi, fără secrete. Cum au eliminat Universitatea Craiova din Cupa României: „Ne așteptam ca ei să cadă”

Sepsi OSK s-a calificat în finala Cupei României după două victorii împotriva celor de la Universitatea Craiova. La finalul partidei retur, mijlocașul Adnan Aganovic (34 de ani) a vorbit despre această performanță.

Aganovic a fost eliminat în finalul partidei, când se afla pe banca de rezerve, dar recunoaște că a fost vina sa. Arbitrul Horațiu Feșnic i-a acordat al doilea galben pentru proteste, dar Aganovic nu va rata finala Cupei României, va fi suspendat la următorul joc din Liga 1.

Aganovic se aștepta ca jucătorii de la Universitatea Craiova să cadă după pauză

Cei de la Sepsi se așteptau ca adversarii de la Universitatea Craiova să cadă după pauză, pentru că erau obosiți după evoluția din derby-ul cu FCSB:

O fericire mare! Scriem istorie pentru clubul ăsta, am intrat în finală. Sper să fie totul bine pentru noi. Am intrat foarte bine în repriza a doua, mult mai montați decât ei. Prima repriză a fost echilibrată, posesia a fost egală, dar în repriza a doua am fost mai pragmatici. Ne-am dorit mai mult victoria.

Știam că ei au avut un meci greu cu FCSB și ne așteptam să cadă după pauză. Jos pălăria pentru arbitraj, am greșit eu la faza la care am fost eliminat, dar nu a comis nicio greșeală. Jos pălăria pentru el, a arbitrat foarte bine. Cred că și noi și Voluntari merităm să fim în finală. Sper să fie un meci frumos în finala Cupei”, a spus Aganovic, după calificarea în finala Cupei României.

Patronul Laszlo Dioszegi le-a promis jucătorilor de la Sepsi prime uriașe pentru câștigarea Cupei Româaniei. Jucătorii din play-out vor încasa între 5000 și 10.000 de euro dacă o vor învinge pe FC Voluntari în ultimul act.

Sepsi și FC Voluntari, în finala Cupei

Sepsi a mai jucat în finala Cupei României în 2020. FCSB a câștigat acel meci, scor 1-0, la Ploiești.

FC Voluntari s-a calificat în finală după ce a eliminat FC Argeș în semifinale, scor 3-0 la general.

FC Voluntari a mai câștigat Cupa României în 2017. Ulterior, ilfovenii au câștigat și Supercupa României.