Cât costă un echipament al FCSB. Un tricou este 375 de lei

Olteanu Ștefan 10.07.2022, 14:50

FCSB și-a prezentat, vineri, 8 iulie, noile tricouri de joc pentru sezonul 2022 – 2023, iar la scurt timp, pe magazinul online al roș-albaștrilor fanii au putut vedea și cât costă un echipament original al formației favorite. Acesta a fost lansat în trei culori, unul roșu, unul albastru și unul negru, iar prețul unul tricou este de 375 lei.

FCSB a scos la vânzare noile tricouri! Cât costă un echipament al formației roș-albastre. Doar tricoul este 375 de lei

FCSB și-a scos la vânzare noile tricouri de joc, iar un echipament complet al formației roș-albastre costă nu mai puțin de 699 de lei. Acesta conține tricoul original de joc, pantaloni, plus jambiere.

De asemenea, de pe magazinul online al echipei poate fi achiziționat separat și tricoul, în schimbul a 375 de lei. În cazul în care suporterii vor dori să îl personalizeze cu nume și număr, vor fi nevoiți să mai adauge la totalul sumei încă 80 de lei. Momentan, pe site au fost scoase la vânzare doar două din cele trei echipamente lansate: cel roșu și cel albastru.

Mai mult ca sigur, cel negru urmează să fie adăugat și el la vânzare în viitorul apropiat.

Interesant este faptul că pe magazinul online al roș-albaștrilor tricourile din 2021 sunt în continuare mai scumpe. Reduse de la 650 de lei, respectiv 630 de lei, vechile tricouri pot fi acum achiziționate în schimbul a 550 de lei, respectiv 400 de lei.

Pe noile echipamente își va face apariția și emblema Peluzei Nord. „E gestul nostru pentru a le mulțumi!”

Tot vineri, în cadrul unei conferințe de presă, managerul Mihai Stoica a transmis și câteva cuvinte despre noile tricouri pe care jucătorii le vor îmbrăca în sezonul 2022 – 2023.

Echipamentul roşu va fi cel pentru meciurile jucate pe teren propriu, în competiţia internă. Cu cel albastru vom juca meciurile de acasă, sperăm cât mai multe în Europa şi în Cupa României, iar echipamentul negru este cel de deplasare.

L-am văzut de câteva ori şi mărturisesc că mă emoţionează de fiecare dată. Cred că am făcut paşi gigantici în zona asta. Cred că am început să stăm bine, nu foarte bine. Îmi doresc să fim sursă de inspiraţie nu neapărat pentru cluburile din ţară, ci şi pentru cei de afară care au bugete imense şi care până acum nu au ajuns la nivelul ăsta.

E vorba doar de echipamentul de joc. În premieră, pe echipamentul de joc va apărea sigla Peluzei Nord. Este gestul nostru pentru a le mulţumi. Atât de aproape cum i-am simţit în campionatul recent încheiat, chiar dacă nu l-am câştigat, nu i-am simţit niciodată.

Au realizat şi ei că şi cu ajutorul lor putem să ne batem cu şanse reale. Să micşorăm distanţa care ne separă de bugetul imens al CFR-ului şi acum dacă va fi şi arbitraj video să scăpăm de un ofsaid care ne privează să jucăm finala campionatului. Sperăm ca anul ăsta să nu se mai întâmple aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica, la conferința de presă.

FCSB și-a inaugurat oficial noul echipament în amicalul cu Oțelul Galați. Schimbarea a fost de bun augur, deoarece roș-albaștrii au obținut o victorie, mulțumită unui gol superb marcat de Florinel Coman.