Cât de bogată a fost Anamaria Prodan înainte de mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Fina impresarei dă cărțile pe față

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.10.2021, 07:40
Cât de bogată a fost Anamaria Prodan înainte de mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Fina impresarei dă cărțile pe față

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf reprezintă unul dintre principalele subiecte ale momentului în România în această perioadă. Agentul FIFA a declarat în mai multe rânduri că nu se pune problema ca cei doi să își împartă bunurile după despărțire, întrucât tot ce au adunat împreună a fost obținut pe baza averii mamei sale, Ionela Prodan.

Dezvăluiri despre raportul financiar dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria este însă contrazisă de o persoană apropiată de ea și de Reghecampf. Ramona Lăzuran, fina celor doi, este de părere că afirmațiile Anamariei sunt exagerate. Asta pentru că și Reghe a contribuit substanțial la bunăstarea familiei prin contractele foarte bune pe care le-a avut. Atât ca jucător, cât și ca antrenor.

Mai mult, ea a povestit și cum cei doi au plecat împreună de la venituri nu exorbitante pentru a ajunge la averea impresionantă pe care o au în prezent. Așa că, în opinia ei, poziția exprimată de nașa sa Anamaria Prodan nu ar fi tocmai una fundamentată.

Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine. Vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.

Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov. Iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.

„Laurențiu Reghecampf s-a născut cineva, a muncit enorm”

Au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând”, a spus Ramona Lăzuran potrivit Wowbiz.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu poate scăpa de Anamaria Prodan! Impresara a dezvăluit totul

Clipe de coșmar pentru Anamaria Prodan și Reghecampf. Este cel mai trist anunț făcut de impresară