Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu poate scăpa de Anamaria Prodan! Impresara a dezvăluit totul

Giosanu Catinca / 24.10.2021, 13:03
Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu poate scăpa de Anamaria Prodan! Impresara a dezvăluit totul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătesc să divorțeze, însă încep să iasă la iveală detalii surprinzătoare despre relația lor. Agentul de jucători a făcut dezvăluiri incendiare. Motivul pentru care antrenorul Universității Craiova nu se poate dezice de fiica regretatei soliste Ionela Prodan.

Anamaria Prodan, noi declarații despre Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan. Anunțul a făcut făcut chiar de către el, în urmă cu două săptămâni. În ciuda faptului că divorțează, Anamaria Prodan spune că va avea o relație profesională cu tehnicianul român. Agentul FIFA își dorește să îl reprezinte în continuare pe antrenor.

Dumnezeu m-a învăţat să… să sfătuiesc, dacă nu din calitate de soţie, atunci din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf.”, a spus Anamaria Prodan, potrivit celor de la as.ro.

”Îl sfătuiesc să-și revizuiască atitudinea”

Anamaria Prodan a vorbit în numeroase rânduri despre despărțirea de antrenorul Universității Craiova. După ce i-a transmis un mesaj de adio lui Reghecampf, agentul de jucători a promis că va continua să lupte în continuare pentru familie.

Laurențiu Reghecampf nu are cum să permită amantelor sau fostelor soții să batjocorească numele familiei noastre și să-și dorească un asemenea noroi, apărând în timpul căsniciei în ipostazele în care a apărut alături de femei atât de cunoscute în oraș.

Le urez încă o dată baftă și îl sfătuiesc, în calitate de manager, să-și revizuiască atitudinea, să-și aducă aminte de principiile de viață pe care familia Reghecampf-Prodan le-a urmat cu sfințenie, ajungând una dintre cele mai mediatizate familii din România și afirmându-se zi de zi numai cu lucruri pozitive, fiind model pentru o țară întreagă! Tot ceea ce se întâmplă este jenant pentru mine și copiii mei. Repet, noi preferăm să apărem în presă tot în aceeași ipostază de modele. Vă promit că eu și copiii mei vom lupta în continuare pentru această instituție, care este esența vieții, numită familie!”,  a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

”Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal”

Impresara a mai declarat că femeia care a rămas cu soțul ei a răspândit în mediul online declarații false despre ea. Cel mai tare o deranjează însă faptul că Reghecampf nu realizează gravitatea situației.

Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal. Este vorba de cariera lui, de demnitatea lui de bărbat, de exemplul pe care el, ca pedagog, trebuie să-l dea generațiilor de fotbaliști care s-au uitat până acum la el ca la un exemplu demn de urmat. În fața unei echipe trebuie să te impui, trebuie să-i înveți ca pe copiii tăi că lucrurile primordiale în viață sunt familia, respectul, demnitatea, mândria de a fi părinte și de a-ți educa copiii în spiritul și în valorile Divinității.”, a mai spus ea în același interviu.