Cât de gravă este, de fapt, boala lui Neluțu Varga. Noi detalii despre starea de sănătate a patronului campioanei

Octavian Vasilescu 21.07.2022, 19:40
Cât de gravă este, de fapt, boala lui Neluțu Varga. Noi detalii despre starea de sănătate a patronului campioanei

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, se simte din ce în ce mai bine. Acesta ar fi suferit un AVC în urmă cu câteva zile, dar cum se află în afara oricărui pericol.

CFR Cluj a fost eliminată de Pyunik Erevan din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Neluțu Varga a fost foarte apăsat de acest eveniment, iar a doua zi a acuzat o stare de rău. A fost transportat de urgență la spital, unde șeful Secției de neurochirurgie, Ștefan Ioan Florian, l-a luat în primire.

Noi detalii despre Neluțu Varga

Se pare că șeful din Gruia ar fi suferit un Accident Vascular Cerebral, dar acum se simte foarte bine. Conform ProSport, medicii neurochirurgi din Cluj-Napoca îl supraveghează în continuare pe Varga.

Cu toate acestea, patronul campioanei a primit interzis să mai urmărească meciurile CFR-ului pentru această perioadă. Astfel, el nu va putea vedea duelul tur cu Inter D’Escaldes, din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League.

Cristi Balaj, detalii despre starea lui Neluțu Varga

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a vorbit și el despre starea de sănătate a patronului:

„Este mai bine. Am vorbit cu membrii familie și este din ce în ce mai bine. A avut noroc, șansă. Îmi momentul în care te iubește Dumnezeu, își mai acordă un green card. Este o situație medicală și mi se pare ca membrii familie să fie cei care detaliază. A avut anumite probleme medicale, s-a internat, foarte bine îngrijit, a comunicat tot timpul și s-a recuperat mai bine decât se așteptau medicii.

Este mai bine, dar există o oarecare precauție, monitorizare. Dacă mă întrebați pe mine, la cât volum de muncă a avut, chiar îi priește această pauză involuntară. Nu trebuia să fie așa. Informațiile legate de comă indusă auf fost exagerări, să nu zic intoxicări”, a spus Balaj, pentru Digi Sport.

CFR Cluj a ajuns în Conference League după ce a fost eliminată de Pyunik Erevan din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României a cedat pe teren propriu, la loviturile de departajare.

CFR Cluj a fost învinsă la loviturile de departajare, scor 3-4, după 2-2 în timpul regulamentar. În tur, cele două formații au înregistrat un alt egal, scor 0-0.

Acum, campioana României se duelează cu Inter Club d’Escaldes în turul 2 preliminar din UEFA Europa Conference League. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe