Cât de serioasă e relația dintre Ianis Hagi și noua iubită. Gestul pe care tânăra e gata să-l facă pentru fotbalist

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.07.2021, 20:56
Cât de serioasă e relația dintre Ianis Hagi și noua iubită. Gestul pe care tânăra e gata să-l facă pentru fotbalist

Cât de serioasă e relația dintre Ianis Hagi și noua iubită. Lucrurile merg extrem de bine pentru fotbalistul român, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Ianis a fost unul dintre cel mai importanți jucători ai lui Rangers în sezonul trecut. El a fost cel mai bun pasator decisiv al echipei antrenate de Steven Gerrard, în sezonul la finalul căruia echipa din Glasgow a cucerit primul titlu în Scoția după 10 ani.

Mai mult, „protestanții” au reușit această performanță fără să piardă niciun meci în campionat. Ianis Hagi a fost foarte important în acest parcurs de vis al lui Rangers, chiar dacă nu a fost folosit titular în toate meciurile. De fiecare dată când a intrat pe teren, el și-a pus amprenta asupra jocului. Mijlocașul ofensiv român a făcut meciuri bune și în Europa League, unde echipa sa a ajuns până în optimile de finală. Acolo, Rangers a pierdut în fața echipei lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga.

Cât de serioasă e relația dintre Ianis Hagi și noua iubită. Gestul pe care tânăra e gata să-l facă pentru fotbalist

Fiul lui Gică Hagi a intrat astfel în vizorul mai multor echipe importante din Europa. Au apărut informații conform cărora Lazio și Sevilla l-ar dori în această vară. De asemenea, Galatasaray și VFL Bochum s-au mai interesat de serviciile sale în pauza competițională. Niciunul dintre aceste contacte nu s-a materializat în cele din urmă, iar Ianis va rămâne, cel mai probabil, la Rangers.

Lucrurile merg însă cel puțin la fel de bine pentru fotbalistul de 22 de ani și în viața privată. El este într-o relație de câțiva ani cu o tânără din Constanța. În vârstă de doar 18 ani, Elena Tănase este fiica unui cunoscut om de afaceri de la malul mării și este încă elevă la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța. Deși este încă foarte tânără, ea este hotărâtă să se mute cu Ianis imediat după ce își va termina studiile, potrivit playtech.ro.

Conform sursei citate, relația dintre cei doi avansează atât de bine, încât este posibil că Ianis Hagi să se căsătorească mai repede decât s-ar fi gândit cei mai mulți.

Ianis Hagi este extrem de discret în ceea ce privește viața personală

Fotbalistul lui Rangers nu vorbește foarte mult despre chestiuni private. El a dat totuși recent câteva declarații în legătură cu acest aspect al vieții sale.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a spus Ianis Hagi la Digi Sport.