Dublă lovitură dată de Galatasaray! Turcii aruncă bomba: Man și Stanciu, colegi la fosta echipă a lui Hagi!

Giosanu Catinca / 13.07.2021, 22:13
Dublă lovitură dată de Galatasaray! Turcii aruncă bomba: Man și Stanciu, colegi la fosta echipă a lui Hagi!

Nicolae Stanciu (28 de ani) ar putea părăsi Cehia în această vară. Și Dennis Man ar putea pleca din Italia. Destinația celor doi internaționali români ar fi Galatasaray. Turcii notează că Man și Stanciu vor deveni colegi la fosta echipă a lui Hagi!

Dublă lovitură dată de Galatasaray!

Dennis Man şi Nicolae Stanciu țin primele pagini ale publicațiilor de sport din străinătate. Fotbalistul adus de Parma de la FCSB este intens urmărit de AC Milan. În schimb, cel de-al doilea a fost deja ofertat de Galatasaray. După ce jurnaliştii turci au anunţat detaliile trecerii mijlocaşului central la Istanbul, acum aceştia au transmis că şi fotbalistul de bandă a ajuns în atenţia echipei antrenate de către Fatih Terim.

Și pentru că s-a vorbit despre plecarea lui Dennis Man de la gruparea emiliană, oficialii italieni i-au fixat o sumă de transfer uriaşă românului. Șefii Parmei au anunțat în repetate rânduri că Man este un fotbalist pe care echipa vrea să se bazeze în sezonul următor de Serie B. Singura condiție prin care românul poate pleca este achitarea a 25 de milioane de euro, susțin ei.

Turcii aruncă bomba: Man și Stanciu, colegi la fosta echipă a lui Hagi!

Turcii au declarat că antrenorul Cim Bom Bom a cerut informaţii despre mai mulţi jucători români, printre care Dennis Man, Valentin Mihăilă sau Nicolae Stanciu. Anunțul a fost făcut după ce Gică Hagi şi Gică Popescu s-au întâlnit cu Fatih Terim în cantonamentul lui Galatasaray.

Fatih Terim şi echipa de scouteri caută să facă transferuri. Burak Elmas (n.r. – preşedintele clubului) au trecut la acţiune şi au adăugat staruri pe listă: Ludwig Augustinsson, Nicolae Stanciu, Dennis Man.

Galatasaray e pe urmele lui Dennis Man. Şi cluburile AC Milan şi Lille îl doresc pe starul român, care poate juca în bandă.”, notează cei de la Fotomac.

Presa din Turcia îl dădea de mai de mult ca și transferat pe Stanciu la Galatasaray. Imediat după ce zvonurile au ajuns la urechile lui, președintele Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik a dezmințit transferul acestuia.

Cluburile au dreptul să facă oferte pentru jucătorii noștri. Dar mereu trebuie să fie o ofertă interesantă atât pentru Slavia, cât și pentru jucător. Am vorbit cu președintele lui Galatasaray la cererea sa, dar nu am ajuns la un acord. În astfel de situații este obligatoriu să existe și un consens între conducere și antrenor.”, a scris Jaroslav Tvrdik pe contul său de Twitter.