Cât va dura drama lui Neymar. Previziunile medicilor după accidentarea suferită de starul lui PSG

Moldoveanu Camelia / 29.11.2021, 19:13
Cât va dura drama lui Neymar. Previziunile medicilor după accidentarea suferită de starul lui PSG

Neymar a suferit o accidentare gravă în meciul Sain-Etienne -PSG, scor 1-3. El a fost scos pe targă de pe terenul Saint – Etienne, în minutul 88. Ciocnirea dură cu Yavann Marcom l-a făcut pe starul brazilian să calce strâmb și să-și provoace o entorsă serioasă la gleznă.

A venit și primul verdict în cazul lui Neymar și este surprinzător. Însă, urmează ca fotbalistul să treacă prin mai multe investigații.

Drama lui Neymar s-ar putea sfârși curând

Decarul celor de la PSG s-a accidentat grav în meciul contra Sain-Etienne. Oficialii parizieni s-au temut că Neymar ar putea fi indisponibil pentru o perioadă îndelungată. Cu toate acestea, potrivit lequipe.fr, brazilianul ar avea nevoie de doar patru săptămâni de repaus.

Trebuie să recunosc că am fost șocat când am văzut imaginile cu momentul accidentării. Sunt impresionante! Sper că nu este ceva grav și că va putea să revină rapid alături de noi. Dar primele semne nu sunt bune”, a spus Mauricio Pochettino, citat de RMC Sport.

Cu toate acestea, severitatea entorsei suferite la glezna stângă trebuie verificată de mai multe investigații. Astfel, Neymar urmează să facă mai multe vizite medicale și după să se decidă o perioadă exactă. Rămâne de văzut dacă o să fie vorba doar de 4 săptămâni, sau mai mult. Neymar nu se află în cea mai frumoasă perioadă a carierei sale, forma fizică fiind una sub standardele ultimilor ani.

Trebuie să mă recuperez. Din păcate, astfel de momente fac parte din viața unui sportiv. Asta trebuie să fac, să ridic capul și să merg înainte. Voi reveni mai puternic”, a scris Neymar pe Instagram.

Momentul spovedaniei pentru Sergio Ramos după debutul la PSG

Sergio Ramos nu mai jucase într-un meci oficial din luna mai. El a fost indisponibil o bună bucată de timp în stagiunea 2020-2021, stagiune în care a disputat doar 21 de partide.

După meciul încheiat pe „Stade Geoffroy-Guichard” cu victoria parizienilor, acesta a oferit și o declarație. El a vorbit despre perioada grea prin care a trecut, dar și de bucuria de a reveni pe gazon după atâtea luni de recuperare.

M-am simțit foarte bine. Sunt foarte fericit cu acest rezultat. Au fost niște luni dificile. Este foarte bine să joc din nou. M-am descurcat foarte bine. Mă bucur că am putut să ajut, să câștigăm, să îmi aduc aportul la echipă. Sper că voi avea un sezon bun” a spus spaniolul.

Conform SofaScore, Sergio Ramos a primit 7,2 pentru prestația din partida cu „verzii”.