Cătălin Moroșanu a călcat din nou pe bec! Viteza amețitoare cu care mergea, pentru care polițiștii i-au luat permisul pe loc

Moldoveanu Camelia / 09.09.2021, 16:37
Cătălin Moroșanu a călcat din nou pe bec! Viteza amețitoare cu care mergea, pentru care polițiștii i-au luat permisul pe loc

Cătălin Moroșanu a fot prins iar de poliție pe picior greșit. Însă, de această dată, în timp ce gonea cu o viteză amețitoare. Este pentru a doua oară în acest an când luptătorul K1 încalcă legea. Nu doar că rămâne iar pieton, ci are de achitat și o amendă destul de mare.

Cătălin Moroșanu nu învață din greșeli. Poliția l-a lăsat iar fără permis

Sportivul de 37 de ani și-a recuperat permisul de conducere în urmă cu puțin timp, după ce în luna aprilie a acestui an a fost prins băut la volan. Se pare că Moroșanu nu prea învață din greșeli și a călcat iar pe bec.

Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş”, precizează IPJ Buzău, potrivit news.ro.

Limita de viteză pe porțiunea de drum unde a fost oprit Cătălin Moroșanu (la volanul unui Mercedes) este de 100km/h. Astfel luptătorul s-a ales cu o amendă de 1.305 lei și suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Ce alcoolemie a avut Cătălin Moroșanu în luna aprilie

Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan, miercuri, 28 aprilie, pe Bulevardul Dacia din Capitală. Fostul concurent de la ”Survivor” a fost oprit de agenții de la Rutieră pentru un control de rutină, pe Bulevardul Decebal din Capitală. Acțiunea a avut loc undeva în jurul prânzului. În urma controlului, s-a constatat că boxerul avea o alcoolemie de 0,04 mg de alcool pur în aerul expirat. Astfel, a rămas fără permisul de conducere pentru următoare trei luni și a primit o amendă de peste 1000 de lei. Moroșanu a fost lăsat să plece după ce a semnat procesul verbal. Dar nu la volan, ci doar ca un simplu pieton, nu înainte de a-și parca legal mașina.

Din primele informații reiese faptul că fostul faimos de la ”Survivor”, Cătălin Moroșanu, nu a contestat sancțiunile aplicate de către agenții de la Rutieră, notează G4media.

Ce amendă a primit data trecută

Luptătorul K1, Cătălin Moroșanu, a primit și o amendă de 1305 lei, după ce a fost prins de poliție băut la volan.

La data de 28.04.2021, a.c. în jurul orei 17.00 poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 3 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Poliţiştii i-au verificat conducătorului auto documentele şi au procedat la testarea cu aparatul alcooltest. Valoarea indicată a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1305. Ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Română.