S-a făcut public! Suma imensă câștigată anul trecut de Moroșanu doar din aparițiile TV

Catinca Giosanu 29.01.2021, 12:18
S-a făcut public! Suma imensă câștigată anul trecut de Moroșanu doar din aparițiile TV

Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit din show-urile de televiziune la care a luat parte anul trecut. Pugilistul român profesionist la categoria grea a câștigat foarte mulți bani din aparițiile TV. Despre ce sumă este vorba?

Suma imensă câștigată anul trecut de Moroșanu doar din aparițiile TV

Cu toate că este sportiv de performanţă, Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit din show-urile TV. S-a aflat câți bani a câștigat fostul concurent de la Ferma. Orășeni vs. Săteni în ultimul an din televiziune.

La ultimul meci la care a luat parte, Cătălin Moroșanu l-a învins pe britanicul Daniel Sam. Lupta a avut loc pe 6 iunie 2019, într-o gală organizată la Cluj. Sportivul a profitat de notorietatea câștigată până la acel moment și s-a orientat către viața cotidiană.

În ultimii doi ani, el apărut în emisiuni la cele mai importante televiziuni generaliste. Printre acestea se numără Antena 1, Pro TV și Kanal D, televiziune la care apare săptămânal în această perioadă.

Cătălin Moroșanu a obținut o sumă impresionantă din aparițiile TV
Cătălin Moroșanu a obținut o sumă impresionantă din aparițiile TV

Ce venituri a obținut Cătălin Moroșanu din televiziune

Cătălin Moroșanu se află acum în Republica Dominicană pentru a filma Survivor România. Anul trecut, celebrul kickboxer a fost unul dintre concurenţii care au ajuns până în finala ”Ferma”. Rămâne de văzut însă care va fi parcursul său în show-ul de la Kanal D.

Mi-aș dori să fac performanță, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările. Am concurat la foarte multe reality show-uri puternice. Din palmarestul meu lipsea Survivor România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Conform celei mai recente declarații de avere, sportivul a obținut o sumă impresionantă din aparițiile TV. Mai exact, el a încasat în jur de 70.000 de euro din contracte TV. Și asta, numai în perioada 2019-2020.

De-a lungul timpului, sportivul în vârstă de 36 de ani a mai participat la emisiuni precum Dansez pentru tine, Poftiţi pe la noi (Nea Marin), Ultimul Trib Madagascar sau Asia Express. Ce mai?! Astfel, Cătălin Moroșanu s-a îmbogățit în urma aparițiilor la show-urile TV.

Ce avere are renumitul luptător

Cătălin Moroșanu a candidat la alegerile locale. El a fost primul pe lista PNL pentru Consiliul Județean Galați. În declarația sa de avere este stipulată suma de 3.845 de lei/lună, obținută prin prisma acestei funcții, conform Kanal D.

De asemenea, documentul arată că Moroșanu deține un apartament cu 3 camere în Iași, o casă în Miroslava, precum și un bolid de lux.

Spre deosebire de Cătălin Moroșanu, Remus Ionuț Dumitrache (Jador), este cel mai bine plătit concurent al emisiunii de la Kanal D. Acesta ar primi nu mai puțin de 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Ceilalți bărbați din echipa „Faimoșilor” ar primi sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro.

În schimb, Alexandra Stan nu excelează deloc în timpul probelor. Chiar și așa, ea este remunerată cu 2.500 de euro, datorită renumelui din industria muzicală.

Urmăriți Playsport.ro și pe