Câți bani a pierdut Mircea Badea la sfârșit de an din cauza unui moft. Prezentatorul de la Antena 3 a rescunoscut că a fost o nebunie

Gabriel Eșanu 06.01.2021, 11:12

Mircea Badea este un mare pasionat de sport, dar și de pariuri. Au fost mai puține evenimente în perioada finalului de an, dar asta nu l-a împiedicat pe prezentatorul Antena 3 să își încerce norocul. În vreme ce pariorii de rând căutau cote bune pentru Premier League sau Primera Division, Badea s-a orientat spre Australia. Niciodată nu știi de unde vine norocul. Și nici când te lovește inspirația. Așa că s-a trezit cu noaptea în cap pentru a da lovitura. Era puțin după ora 7:00 când s-a uitat pe oferta nu tocmai generoasă de meciuri aflate în desfășurare. Și bingo!

Mircea Badea a pierdut 1000 de lei cu un pariu pe un meci de fotbal feminin din Australia

I-a sărit în ochi un derby de mare tradiție din Australia. Brisbane Roar versus Melbourne City. Fotbal feminin. Partida abia începuse, iar gazdele erau mari favorite și presau pentru a deschide scorul. Dar simțul tactic al lui Mircea Badea a ieșit imediat la suprafață. Și-a dat seama că e rost de o surpriză la Antipozi. Iar o victorie a fetelor din Melbourne i-ar fi putut asigura o cotă deloc de neglijat. 3,91 pe live. Concluzia e clară: bani pe jos de sărbători.

Și dacă tot e să dai lovitura, trebuie să o faci cu stil. Așa că a lovit în tastatură plin de curaj când a fixat suma pariată. Fie asta, fie s-a cam încurcat în zerouri. A rezultat un parius de 1000 de lei, care putea aduce un profit consistent. „Nebun de legat….tocmai am pus așa în timpul meciului…”, a scris Mircea Badea pe Facebook. Și le-a prezentat biletul urmăritorilor săi.

A sperat până la fluierul final, dar tabela s-a încăpățânat să rămână imaculată. În ciuda efortului depus de domnișoarele din teren. Culmea, la fotbal masculin i-ar fi ieșit prezentatorului de la Antena 3. Doar câteva ore mai târziu, jucătorii de la Melbourne City reușeau o super victorie la Brisbane. Scor 1-0. Dar cu fetele e mereu mai greu.

Amatorii de statistici ar putea spune că pariul lui Badea a fost sortit eșecului. 30-6 în favoarea gazdelor a fost raportul șuturilor spre poartă. Și 8-1 la șuturi cadrate. Dar pariorii adevărați știu că ar fi fost nevoie doar de un moment de neatenție al portăriței din Brisbane la acel șut pe poartă. Era suficient pentru a termina pe profit un an 2020 care nu prea a știut să se facă plăcut. Dar nu a fost să fie. Mai mult noroc în 2021!

Urmăriți Playsport.ro și pe