Câți bani are, de fapt, Gigi Becali. Adevărul a fost scos la iveală chiar de bunul său prieten: „Până când moare, nu renunță”

Bordei Radu / 05.08.2022, 10:14
Câți bani are, de fapt, Gigi Becali. Adevărul a fost scos la iveală chiar de bunul său prieten: „Până când moare, nu renunță”

Dumitru Dragomir le dă o veste proastă rivalilor lui Gigi Becali din Superliga. Patronul FCSB a dat lovitură după lovitură în ultimele zile, pe piața transferurilor. Și fostul șef al Ligii anunță că latifundiarul are fondurile necesare să continue pe această linie.

Gigi Becali dispune de banii necesari să cumpere pe oricine din Liga 1. „Nu putem gândi noi câți bani are Becali”

Prieten bun cu finanțatorul FCSB-ului, Dumitru Dragomir a explicat că Gigi Becali are destui bani să susțină FCSB. Chiar dacă omul de afaceri a spus mereu că nu mai vrea să investească banii lui și este gata să renunțe, Mitică de la Ligă nu îl crede.

El va renunța când va muri, nu mai devreme. Are nevoie de publicitate și o face mai bine decât oricine. Nu pleacă nicăieri, mai ales că are bani cât nu ne putem noi gândi. Păi a vândut terenuri de 100 de milioane de euro, a înțeles bine capitalismul. De aceea a rezistat și restul echipelor s-au prăbușit, financiar, a declarat Dragomir, pentru Prosport.

Oracolul din Bălcești a comentat și ultimele achiziții făcute de vicecampioana României.

Eu zic că s-au mișcat bine. Radaslavescu este de mare viitor, Boboc ajută. Nu știu cu Marco Dulca, la vârsta asta trebuia deja să facă un salt. A mai și fost în scandal cu Mihaela Buzărnescu, vedem. Oricum sunt achiziții bune și s-au băgat bani buni, a comentat Dragomir

Transferuri pe bandă rulantă la FCSB

Mijlocașul Marco Dulca (23 de ani) a refuzat ofertele din străinătate și a ales să vină la FCSB! Gigi Becali (64 de ani) a făcut anunțul, în direct la TV:

„E Dulca. Îi plătim clauza și semnează acum într-o oră. L-am văzut de cateva ori. L-am văzut la un interviu și zicea că pleacă. Am vorbit cu tatăl lui. Mi-a zis că pleacă la o echipă din Germania. I-am zis că dacă nu semnează acolo, poate sa vină oricând la FCSB. Îl trimiteau în Portugalia.

Am plătit clauza 250.000. M-au sunat de acolo. Mi-a spus că nu îi convine acolo. Tatăl lui m-a sunat și mi-a zis că băiatul s-a întors. Am luat legătura cu clubul și i-am plătit clauza”, a spus Gigi Becali

Așa cum Playsport a anunțat în exclusivitate, Marco Dulca s-a aflat în discuții cu Hoffenheim în ultimele zile. Mutarea a picat pentru că nemții voiau să-l trimită pe Dulca sub formă de împrumut în Liga 2 din Portugalia, la Academico de Viseu, club cu care nemții desfășoară un parteneriat sportiv extins.