Câți bani au primit jucătorii echipei naționale pentru evoluțiile din prima parte a Ligii Națiunilor

Olteanu Ștefan 17.06.2022, 22:17
Câți bani au primit jucătorii echipei naționale pentru evoluțiile din prima parte a Ligii Națiunilor

Profund dezamăgit de ultimele rezultate, Mihai Stoica nu s-a mai putut abține și a dezvăluit câți bani au primit jucătorii echipei naționale pentru evoluțiile din prima parte a Ligii Națiunilor. Conform afirmațiilor făcute de managerul general al FCSB, fiecare jucător are o diurnă fixă pentru fiecare zi pe care o petrece în cantonament. Iar suma nu este deloc mică!

Peste 100.000 de euro au costat rezultatele dezamăgitoare cu Muntenegru și Bosnia! Câți bani au primit jucătorii echipei naționale pentru evoluțiile din prima parte a Ligii Națiunilor

Aflat în studioul unei emisiuni televizate, Mihai Stoica a surprins pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit câți bani au primit jucătorii echipei naționale pentru evoluțiile din prima parte a Ligii Națiunilor.

Deși nu a vrut să își asume în totalitate afirmațiile, oficialul FCSB a venit cu mai multe date precise din interiorul FRF. Acesta a susținut că fiecare „tricolor” a încasat în cantonament o diurnă zilnică de 300 de euro. Iar pentru acțiunea din luna iunie, respectiv cele patru meciuri cu Muntenegru, Bosnia Herzegovina și Finlanda, jucătorii au petrecut în cantonament 18 zile. Astfel, având în vedere numărul de jucători convocați de Edi Iordănescu, suma plătită de FRF doar fotbaliștilor se învârte în jurul a 150.000 de euro!

Dar de ce dai diurnă la echipa naţională? Diurnă înseamnă cheltuieli de masă şi cazare. Tu asiguri masă şi cazare. De ce dai diurnă? Dă-le prime jucătorilor, dar nu neapărat asta. De ce dai diurnă?

Suma se ridică… E o sumă foarte mare. Înţeleg că jucătorii… N-am întrebat jucătorii noştri, habar nu am, dar înţeleg, e posibil să mă înşel, dar iau 300 de euro pe zi. 300 de euro pe zi la 18 zile de cantonament înseamnă 5.400 de euro înmulţit cu peste 25 de jucători, da… Cum facem? Cum justificăm astea? De ce le dăm foc banilor?”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica cere publicarea contractelor pe care le au selecționerii

În continuare, Mihai Stoica și-a îndreptat atacurile în direcția președintelui Răzvan Burleanu. Acesta din urmă a fost criticat pentru ultimele alegeri pe care le-a făcut în cadrul naționalei U21 și primei reprezentative.

Fac ce vreau eu, Burleanu face ce vrea el. Eu vreau antrenor cu salariu mic, care vrea în CV… Îl pun pe Bratu la tineret. Da, domnule, dar n-a făcut niciun rezultat în viaţa lui. A retrogradat cu echipe care aveau obiectiv promovarea şi îl pun la echipa naţională de tineret, pentru că aşa vreau eu. Fac ce vreau eu, nu dau explicaţii nimănui. Nu ştim contractele selecţionerilor.

Nu vreau eu, preşedintele federaţiei, pentru că nu vreau. Eu le fac secrete. „Domnule, avem reprezentanţi în Comitetul Executiv”. Nu trebuie să ştie, eu trebuie să ştiu. Lumea mă iubeşte şi mă votează.

Înţeleg că încasează o sumă importantă de la comisie de la FIFA. Foarte frumos. Am înţeles că are o engleză impecabilă şi ştie să se comporte, dar trebuie să dea explicaţii acum în România pentru ce nu face”, a mai transmis managerul general al FCSB, potrivit sursei citate.

Mircea Rednic nu are milă de Edi Iordănescu după rezultatele dezastru din Liga Națiunilor. „Nu era antrenorul ideal”.

Urmăriți Playsport.ro și pe