Câți ultrași FCU Craiova merg la meciul cu Sepsi și cum au făcut rost de bilete

Iosif Pintilie 16.03.2023, 15:20
Câți ultrași FCU Craiova merg la meciul cu Sepsi și cum au făcut rost de bilete

Sepsi primește vizita lui FCU Craiova în această seară, de la ora 21:00, într-un meci ce va decide ultima echipă ce se va califica în playoff. Câștigătoarea va lua un loc la ”masa bogaților”; în timp ce învinsa va intra în lupta pentru evitarea retrogradării.

Suporterii olteni vor veni la meci

Așa cum era de așteptat, se pare că galeria oltenilor va reveni la Sfântu Gheorghe, la două luni distanță de prima disputare a acestui meci.

GSP anunță că aproximativ 50 de fani ai oltenilor  vor lua loc la tribuna a doua a stadionului din Covasna. Aceștia și-au cumpărat biletele prin intermediul unei persoane din Craiova, ce locuiește în Sfântu Gheorghe.

Sepsi OSK a anunțat că vor putea achiziționa bilete la acest meci doar fanii ce dețin un card de suporter, care putea fi obținut înaintea acestui sezon.

„E ca o măsură de precauție această decizie, ca online să cumpere bilete doar cei cu carduri de suporteri. Încercăm să ne luăm măsuri pentru a fi siguri că suporterii noștri au prioritate în a-și lua bilete.

Erau cozi la casele de bilete, sunt șanse să avem un stadion plin joi. Un stadion care să ne ajute să intrăm în play-off. Ar fi păcat, dar dacă nu vom reuși, înseamnă că nu merităm și așa ne vom lupta pentru câștigarea play-out-ului.

Dacă mă întrebați ce cred despre prezența fanilor olteni, sunt convins că vor fi și ei la meci, vor reuși să cumpere bilete. Sperăm totuși să nu fie probleme și să se joace totul pe teren”, a declarat Hadnagy pentru GSP.ro.

Dioszegy anunță că vor fi mai mulți bodyguarzi la meci

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, anunță că se așteaptă ca jandarmii să vină într-un număr mare la acest meci, pentru a asigura paza.

”Cred că vor fi mult mai mulți bodyguarzi. Sper că totul va fi în regulă și că va fi spectacol. În niciun caz nu va fi un meci al orgoliilor. Va fi un simplu meci cu o miză mai mare dată de faptul că cine câștigă va intra alături de cei cinci granzi. E un meci foarte important.

Noi nu avem cum să cerem suplimentarea numărului de jandarmi, dar cred că jandarmii deja știu acest lucru, pentru că este un meci de risc mediu, cel puțin, pentru că nu știm dacă vor veni suporteri de la Craiova. Cred că jandarmeria va lua măsuri. Noi am auzit că vor fi mai mulți bodyguarzi”, a spus Laszlo Dioszegy, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe