Măsuri de urgență luată de Sepsi pentru cutremurul cu FCU Craiova. Oltenii anunță prezență masivă pe stadionul din Sf. Gheorghe. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 15.03.2023, 15:36
Măsuri de urgență luată de Sepsi pentru cutremurul cu FCU Craiova. Oltenii anunță prezență masivă pe stadionul din Sf. Gheorghe. EXCLUSIV

Sepsi OSK și FCU Craiova se duelează joi seară, de la ora 21:00, într-o partidă ce va decide ultima echipă ce merge în playoff. Meciul va fi unul tensionat, astfel că cei de la Sepsi OSK vor lua toate măsurile pentru se asigura buna desfășurare a meciului. Playsport a vorbit cu Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, care ne-a vorbit despre măsurile de siguranță luate de clubul său.

Măsuri de urgență luată de Sepsi pentru cutremurul cu FCU Craiova

Dioszegi este sigur că jandarmii vor face tot ce este posibil pentru a asigura o bună desfășurare a meciului. Patronul clubului covăsnean spune că vor fi mai mulți bodyguarzi decât la un meci obișnuit. De asemenea, acesta crede că vor fi mai mulți jandarmi la acest meci, deoarece este un meci cu risc.

”Cred că vor fi mult mai mulți bodyguarzi. Sper că totul va fi în regulă și că va fi spectacol. În niciun caz nu va fi un meci al orgoliilor. Va fi un simplu meci cu o miză mai mare dată de faptul că cine câștigă va intra alături de cei cinci granzi. E un meci foarte important.

Noi nu avem cum să cerem suplimentarea numărului de jandarmi, dar cred că jandarmii deja știu acest lucru, pentru că este un meci de risc mediu, cel puțin, pentru că nu știm dacă vor veni suporteri de la Craiova. Cred că jandarmeria va lua măsuri. Noi am auzit că vor fi mai mulți bodyguarzi”, a spus Laszlo Dioszegy, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Calculele ultimului meci din sezonul regular

Înainte de meciul decisiv pentru playoff, calculele sunt simple: cine câștigă, merge la ”masa bogaților”. FCU Craiova are un ușor avantaj, asta pentru că un egal i-ar califica în primele șase echipe.

În prima etapă din playoff, echipa ce se va califica va juca în deplasarem la Farul. Mai apoi, așa arată programul: FCSB (acasă), Rapid (a), CFR Cluj (deplasare), Universitatea Craiova (a), Farul (a), FCSB (d), Rapid (d), CFR Cluj (a) și Universitatea Craiova (a).

Urmăriți Playsport.ro și pe