Caz uluitor în Franța. Un fotbalist de Ligue 1 le-a furat ghetele colegilor și le-a vândut pe internet. Cum a fost prins și ce pedeapsă a primit

Gabriel-Alexandru Ioniță 31.03.2022, 22:29
Caz uluitor în Franța. Un fotbalist de Ligue 1 le-a furat ghetele colegilor și le-a vândut pe internet. Cum a fost prins și ce pedeapsă a primit

Franța este șocată de ultimele evenimente petrecute la Bordeaux. După ce că echipa istorică din Ligue 1 este aproape de retrogradare, ea se mai confruntă și cu probleme extra-sportive destul de grave.

Potrivit informațiilor venite dinspre presa din Hexagon, un fotbalist al echipei aflate pe ultimul loc în Franța și-a jefuit proprii colegi, chiar în vestiar. Numele acestuia nu a fost făcut public. S-a aflat însă că ar fi vorba de un jucător care prinde mai rar minute la Bordeaux.

Toată Franța vorbește despre jucătorul lui Bordeaux care le-a furat din vestiar ghetele colegilor

Se pare că acesta venea la antrenament mereu primul și lua ghete noi din vestiar, pe care le băga într-o geantă. Ulterior, după finalul ședinței de pregătire, pleca de asemenea printre primii cu „prada”.

Ajuns acasă, fotbalistul scotea ghetele la vânzare pe internet. El ar fi procedat de mai multe ori în acest fel, până când a fost „turnat” de una dintre fostele sale prietene. Femeia le-a spus colegilor acestuia despre toate aceste lucruri, chiar pe unul dintre grupurile lor de WhatsApp.

În mod evident, conducerea lui Bordeaux a aflat despre aceste evenimente. A decis însă să nu fie prea aspră. Conform celor de la actu.bordeaux, jucătorul respectiv a primit o amendă și a fost exclus din lot pentru o etapă.

Deși oficialii clubului au fost blânzi cu el, nu are parte de același tratament din partea colegilor săi. Potrivit sursei citate, aceștia nu mai vor să se antreneze alături de el și cer ca el să fie exclus definitiv din echipă.

Cazuri asemănătoare la Astra Giurgiu și Manchester United

Acest caz seamănă destul de mult cu cel petrecut în mai 2018 la Astra Giurgiu. Doar că atunci nu a fost vorba de ghete de joc, ci direct despre bani și carduri bancare.

La acel moment, camerunezul Anatole Abang a fost acuzat de colegii lui că le-a furat 1.100 de lei din vestiar în timp ce erau pe terenul de antrenament. Mai mult, el ar fi făcut și poze la două dintre cardurile bancare ale colegilor. Fapt ce l-a și dat în vileag după ce i-a fost controlat telefonul în vestiar.

Astfel de incidente s-au petrecut „și la case mai mari”. Este celebru cazul lui Ravel Morrison, unul dintre favoriții lui Sir Alex Ferguson în perioada Manchester United.

El i-a dezvăluit recent fostului său coechipier Rio Ferdinand că l-a lăsat pe el și pe Wayne Rooney fără câte o pereche de ghete. Morrison a explicat că ulterior le-a vândut și cu banii obținuți și-a scos familia pentru o masă în oraș.

Leo Messi NU este printre cei mai valoroși jucători din Ligue 1. Topul care îl exclude pe argentinian

Urmăriți Playsport.ro și pe