Cazul David Popovici se repetă la o scară mai mare. Plecări în masă de la CSA Steaua la rivală

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.07.2022, 11:36
Cazul David Popovici se repetă la o scară mai mare. Plecări în masă de la CSA Steaua la rivală

Plecarea lui David Popovici de la CSA Steaua la Dinamo a fost doar începutul unui adevărat „exod” din partea roș-albastră. După noua senzație a natației mondiale, clubul din Ghencea a mai pierdut în detrimentul rivalilor istorici sportivi importanți și de la alte secții.

Cele mai recente exemple sunt cele ale fotbalistului Valentin Buhăescu și rugby-stului Tudor Boldor. De asemenea, în ultima perioadă, Dinamo i-a mai „furat” de la CSA Steaua și pe poloista Xenia Bonca și pe antrenorul de baschet Eugen Ilie.

După David Popovici, Valentin Buhăescu și Tudor Boldor, CSA Steaua a pierdut și 5 poloiști

Aceste episoade au generat un val uriaș de nemulțumire în rândul fanilor clubului roș-albastru. În ciuda acestui fapt, se pare că oficialii acestuia nu au învățat absolut nimic. Asta pentru că CSA Steaua a pierdut acum și 5 poloiști. De data aceasta în detrimentul unei alte rivale, CSM Oradea. Potrivit ProSport, este vorba despre Marius Țic, Mihnea Gheorghe, Vlad Dragomirescu, Levente Vancsik și Tiberiu Negrean.

Este de așteptat ca suporterii Stelei să aibă din nou o reacție dură cu privire la cele întâmplate. Mai ales în contextul în care CSM Oradea este principala rivală a echipei roș-albastre în campionatul național de polo. La finalul sezonului trecut, CSA Steaua și-a adjudecat cel de-al 18-lea titlu de campioană a României la acest sport. Iar în finală, „militarii” au trecut chiar de cei de la CSM Oradea. În meciul al patrulea, disputat în Bazinul Crișul, Steaua s-a impus cu scorul de 12-4 și a câștigat per total cu 3-1.

În afara sezonului 2019-2020, anulat din cauza pandemiei de Covid-19, CSA Steaua a câștigat ultimele 6 titluri în Superliga Națională. Iar CSM Oradea a terminat de 6 ori pe locul 2 în ultimii ani. După 9 titluri consecutive. Rămâne acum de văzut în ce măsură aceste 5 pierderi vor influența parcursul din stagiunea viitoare.

Suporterii sunt în război deschis cu conducerea clubului

După ce clubul pe care îl susțin l-a pierdut pe rugbystul Tudor Boldor, fanii steliști au reacționat dur la adresa conducerii pe rețelele de socializare. Pierderea a fost resimțită cu atât mai mult de fani, cu cât el era un produs al Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Managementul defectuos de la Steaua: Tudor Boldor, poate cel mai bun produs al secției de rugby Steaua din ultimii ani, a semnat cu Dinamo. Legitimat doar la Steaua în întreaga carieră, Boldor este un jucator de baza pentru Stejari chiar dacă are doar 24 de ani”, au transmis cei de la AS47.

De asemenea, anterior, fanii au subliniat, tot prin intermediul rețelelor de socialiare, faptul că CSA Steaua are nevoie de o reformă masivă la toate secțiile. În plus, ei au cerut ca oamenii care au permis ca David Popovici să plece așa ușor să suporte anumtite consecințe.

CITEȘTE ȘI Marele secret al lui David Popovici, dezvăluit. Cine e persoana care îl vede în mod regulat și care i-a influențat cariera