Ce a declarat Edi Iordănescu după ce s-a despărțit de FCSB. „Nimeni nu o să reușească asta”

Moldoveanu Camelia / 14.11.2021, 16:01
Ce a declarat Edi Iordănescu după ce s-a despărțit de FCSB. „Nimeni nu o să reușească asta”

Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB după ce Gigi Becali și-a criticat foarte dur echipa. Mai mult, finanțatorul vicecampioanei României a mai adăugat și că regretă faptul că i-a oferit tot controlul tehnicianului. La rândul lui, Edi a avut o reacție tranșantă după ce a rămas liber de contract.

Reacția lui Edi Iordănescu imediat după ce a plecat de la FCSB

După doar 12 meciuri la FCSB, Edi Iordănescu se declară învins de Gigi Becali, cu toate că și-a pus la punct un contract „beton”. Antrenorul a tras un semnal de alarmă în legătură cu vicecampioana României și cu șansele pe care le are un tehnician pentru a face performanță la această echipă. Din spusele lui, cea mai mare problemă este patronul.

Dacă nici eu nu am reușit să-l fac pe Gigi Becali să renunțe în a se implica direct la echipă, având un contract beton, înseamnă că nimeni nu va reuși asta.

Îmi pare rău, pentru că eu am venit cu inima deschisă, pentru a face lucruri bune, dar, din păcate, îl aștept să trimită avocații pentru a semna rezilierea”, a declarat Edi Iordănescu, pentru ProTV.

Edi Iordănescu și-a încheiat scurtul mandat la FCSB cu opt victorii, două remize și două înfrângeri. De menționat este că una dintre înfrângeri a fost la „masa verde” cu FC Voluntari, în Cupa României. Însă, finanțatorul nu a fost mulțumit de nivelul de spectacol pe care „roș-albaștrii” îl aduc în teren, nivel de spectacol care, din punctul lui de vedere, rezultă din pregătirea pe care le-o oferă antrenorul.

Victor Pițurcă a dezvăluit care e problema reală dintre Edi și Gigi Becali.

„Nu mai pot comenta. Vă mulțumesc pentru susținere”

În urmă cu doar câteva ore, Edi Iordănescu anunțase că nu mai alimentează disputa verbală cu Gigi Becali și refuză să mai comenteze orice decizie și declarație luată de finanțatorul echipei.

Vă rog frumos să înțelegeți că nu mai pot comenta, nu pot, din păcate, răspunde nici la mesaje. Vă mulțumesc pentru interes și susținere, dar tot ce am avut de spus am făcut-o în postarea de ieri.

De aici, eu mă opresc cel puțin o perioadă din a face aprecieri și comentarii publice. În final, tot ce contează sunt interesul echipei și liniștea necesară. Cu sau fără mine.

Intențiile mele au fost din prima zi exclusiv constructive și m-am trezit efectiv în acest moment neplăcut fără să fiu pregătit pentru asta. Focusul meu a fost total pentru echipa.

O singură mențiune. Pe MM Stoica eu l-am simțit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine și echipa și a făcut eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine și club/patron. Pentru asta îi mulțumesc public și subliniez faptul că el nu a știut de schimbul de notificări și propunerea de încetare de comun acord. Cel puțin nu în prima fază, atunci când s-a exprimat public”, a scris Edi Iordănescu.