Ce a făcut Gică Hagi la o zi după umilința de la Craiova. Unde a fost surprins „Regele”

Cosmin Olteanu 05.09.2023, 11:39
Ce a făcut Gică Hagi la o zi după umilința de la Craiova. Unde a fost surprins „Regele”

Ce a făcut Gică Hagi la o zi după umilința de la Craiova.

În etapa a 8-a de Superliga, Farul a fost învinsă categoric de FC U Craiova cu scorul de 0-4.

Ce a făcut Gică Hagi la o zi după umilința de la Craiova

La o zi după umilința suferită în fața celor de la FC U Craiova, Gică Hagi a plecat în Turcia pentru a participa la aniversarea bunului său prieten Fatih Terim, care, pe 4 septembrie, a împlinit 70 de ani.

Fanii celor de la Galatasaray au distribuit, în mediul online, o imagine cu Gică Hagi de la petrecerea organizată de Fatih Terim.

Gică Hagi, la aniversarea lui Fatih Terim

Ce a spus Gică Hagi după FC U Craiova – Farul 4-0

„Trebuia să vină și momentul ăsta, pentru că nu mai suntem cei de anul trecut, sub nicio formă. N-avem nicio scuză că am jucat multe meciuri, oboseală, sau ce se mai poate zice. Când nu ești 100% din toate punctele de vedere…

La fotbal trebuie să lupți. Vrei, nu vrei, te pedepsește fotbalul, în seara asta ne-a pedepsit pe toți. O lecție de fotbal, trebuia să vină și asta, să învățam anumite lucruri care trebuie respectate. Important e că ce-am văzut în seara asta e o lecție, trebuie să vorbim și să analizăm, iar după să schimbăm lucrurile total. Dacă nu, nu va fi bine.

Avem câteva zile de pauză, e de muncă, trebuie să ne revenim mental, să fim foarte bine. Unii au spus că sunt la 100%, dar pe teren s-a văzut clar o viteză în minus. Cred că vine bine pauza asta. Ce decizii? Trebuie să ne punem la punct cu toții, să ne așezăm și să fim cei de anul trecut”, a spus Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe